keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Lokakuun SNY- paketti

                                            LOKAKUU
                                        "Syksyn värit"


 • SNY: n antamilla rajoituksilla tietenkin.
 • Lämmintä - jaloille/ kaulalle/ käsille.
 • Onko se sukat, lapaset, huivi, tuubihuivi ohjeineen ja tarvikkeineen.
 •  Sisältääkö paketti sukat, huivin, tuubihuivin tai lapaset.
                                           TOIVE:
Jokaisen kuukauden paketin mukana jotain itse tehtyä :).                                         


Maanantaina sain paketin lähetystunnuksen SNY- ringin emolta. Silloin kello oli jo niin paljon illalla, että Posti oli jo sulkenut ovensa. Niimpä paketin haku meni tiistaille, Henkilökohtainen avustajani Anneli haki ystävällisesti paketin töihin tullessaan.
Tässä ekassa kuvassa on paketti kokonaisuudessaan, kun sain suuren laatikon auki. Oli meinaan sen verran teippiä ympäillä, että oikein töitä sain tehdä paketin aukisaamisen eteen.


Sain kuukauden teeman mukaisesti kaksi sukkaohjetta. Ensimmäinen on tuo kuvassa näkyvä. Ohje on onneksi selvällä suomenkielellä, vaikka muuta aluksi luulin, kun näin ohjeen päälisivun. Parini lähetti minulle langankin näihin sukkiin: 100 gramman kerä Regian Arne & Carlos- lankaa. Uusi tuttavuus minulle tämäKIN lanka. Enpä ole edes tiennyt, että näillä herroilla on oma lankakin. Just ihan lempparilankaani, kun on valmiiksiraidoittavaa lankaa. Selfie- sukkien ohjeen parini on kirjoittanut minulle itse kirjeeseen, jonka sain paketissa. Se on siis se toinen sukkaohje, Tämän ohjeen ajattelevainen parini on minulle ystävällisesti suomentanut. Sukkienneulomiseen sain Addin pyöröpuikot kokoa 2, 5 mm / 100 cm.


Sitten paketin herkkuosuus: Olinkohan maininnut ilmoittautumslomakkeessa, että nameista ehdoton ykkönen on Noitapillit? En nyt muista, mutta jos en ole maininnut, niin parini on melkoinen selvännäkijä. Nämä säästän visusti viikonlopun herkutteluun ja nautiskelen yksikseni (miehelleni voin tarjota muutaman) lasten mentyä nukkumaan. Kun näin kahvit, arvasin heti, että 17- vuotias tyttäremme Aino himoitsee näitä. Oikein arvasin: hän varasi heti Vanillan itselleen, kun se on kuulemma näistä paras. Ehkä minäkin saan ainakin jonkun näistä maistaa, kun en ole koskaan näitä maistanut. Tänään olikin jo Vanilla kadonnut parempiin suihin.Itsetehtyä paketissa on parini tuunaama upea purkki. Purkkiin laitetaan lankakerä, kansi kiinni ja lanka juoksemaan kannessa olevasta reiästä. Minullehan tämä onkin oiva kapine. Ei pyöri enää lankakerä lattialla keräämässä koirankarvoja. Kuten yläkuvasta näkyy, purkki on maalattu sisäpuoleltakin, eli on viimeisenpäälle tuunattu. Upea kertakaikkiaan!

Tuhannet kiitokset aivan mahtavasta lokakuun paketista ja kiitos samoin ihanaa lokakuuta sinulle, salainen neuleystäväni!

6 kommenttia:

 1. Siis wau mikä paketti!
  Nämä raportoinnit on kuvina paljon mahtavamman näköisiä kuin kirjoitettuina. Ja tuo purnukka on kyllä loistava idea. Niitä itsellä pitäisi olla useampikin XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kanssasi. Mulla on yksi vastaava muovinen purkki. Se on tosi pieni. Sinne mahtuu ehkä joku pieni virkkauslankakerä.

   Poista
 2. Oikein mukava, että paketti miellytti. Karkeista mainitsit kyllä esitietolomakkeessa. Pätkävärjätyn lankamieltymyksen taas luin jostakin sinun kommentista täällä tai jonkun toisen blogissa. Purkki on myös tosi kätevä puikkojen säilytyksessä. Minulla yksi malli on sellaisessa käytössä.
  Vaihtoopäät olisin puikkoihin halunnut ostaa, mutta meidän lankakaupassa ei ollut sopivan kokoisia. Päädyin siten noihin addeihin kun omasta kokemuksesta tiedän, että ovat hyvät loopatessa ;)

  #sny22

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin paketti miellyttää. Kuola jo valuu, kun ajattelenkin viikonloppua ja Salmiakkiputkia. NIin tosiaan, puikkojakin voisi säilyttää purkissa käden ulottuvilla. Nyt joudun aina etsimään sopivia puikkojakin, kun ovat vähän siellä sun täällä.

   Poista
 3. Kaunis purkki, tämä sopii koristeeksi eli näkyviin ja käyttöön! t. jonkun toisen SNY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkki pääsi esille käsityöhuoneeni kirjahyllyyn. Mietin vielä, järjestäisinkö puikkoni siihen vai pitäisinkö siinä tekeillä olevan käsityön lankakerää.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.