tiistai 3. marraskuuta 2015

Supernaiset

Lauantaina olin äitini kanssa Porvoon Taidetehtaalla katsomassa Supernaiset - esitystä. Äitini piti kovasti esityksestä ja hyvä niin, koska ostin lipun hänelle synttärilahjaksi. Supernaiset ovat Pirkko Mannola, Vieno Kekkonen ja Marjatta Leppänen. Esitys koostui äitini nuoruudenaikaisesta musiikista. Olihan esityksessä minullekin tuttuja kappaleita. Tommi Liimatainen on Supernaisten manageri. Tommi oli laittanut naisystävänsä hommiin, joten väliajalla Katri Helena myi levyjä ja kirjoja.


Sunnuntaiset lastenkutsut sujuivat hyvin. Tarjoilut menivät jo parempiin suihin. Vain muffinsseista ehdin saada kuvan. Henkilökohtainen avustajani Anneli leipoi nämä tokaluokkalaisen tyttäreni kanssa. Koristelu jäi isälle ja tytölle. Halloweenin kunniaksi nämä on kuorrutettu myrkynvihreällä sokerikuorrutteella. Koristeeksi minä JOUDUIN luovuttamaan muutaman Noitapillin SNYni lähettämästä pussista.


Lastenkutsuilla juhlittiin tytön elokuisia 8- vuotissynttäreitä. Paras lahja tuli parhaalta ystävältä.  Ystävän äiti on tehnyt tämän keppihevosen itse. Heppa on tosi hieno.


1 kommentti:

  1. Löysin viimein minäkin tänne, tuolta Novitan vanhan (ja hyvän!!) Neulomon kautta.Ihana blogi sinulla, tulen varmasti vierailemaan useamminkin.
    t. pitski

    VastaaPoista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.