torstai 17. joulukuuta 2015

Joulukuun SNY- paketti

JOULUKUU

'Uusi vuosi - uudet kujeet'

- Pikkujoulukausi: Olisiko ohjetta johonkin pieneen lahjaan, mikä valmistuisi nopeasti?
- Joulukortti-ideoita?
- Uusi harrastus omalle parille? Haastaa kokeilemaan jotain uutta, mitä ei ole aikaisemmin uskaltanut kokeilemaan.
- Norjalaisneuleita, ristipistoja, illuusioneuletta yms.
----------------------
TOIVE:
- Jokaisen kuukauden paketin mukana jotakin itse tehtyä :).
 Tässä kuvassa on joulukuun salaisen neuleystävän koko paketti avattuna. Laatikosta ei nyt valitettavasti ole kuvaa ulkopuolelta, mutta voin kertoa teille, että laatikko on kiva Muumi- aiheinen.Ystäväni ilahduttti minua suuresti kuvan käsityökirjalla. Tähän kirjaan en olekaan koskaan törmännyt. Kuvassa oikealla puolella on "Kaksoiskäyttöinen käsi- ja keittiöpyyhe".


Sitten paketin herkut... jouluisia makuja siis.


Itsetehtyä paketissa on kaunis joulukortti. Ruskeasta paperipussista löysin ompelukoneen, joka on jääkaappimagneetti. Hauska ompelukone on metallia, eli aikas painava, kuten oikeakin ompelukone.


Lopuksi ne tärkeimmät ihanuudet, eli langat ja just mun lempiväreissä. 150 gramman vyyhti Zelda`s Dippins Magdaleena- nimistä lankaa. Langassa on 75 % villaa ja 25 % jotain muuta, josta en saa selvää. Toista lankaa onkin iso kiekko, vai miten tota nimitetään. Langan mukana tulleessa lapussa lukee, että lankaa on 232 grammaa. Lanka on Aade Löngin virolaista villalankaa eli 100 % villaa.

Ja lopuksi se paljastus, kuka minua on syksyn kierroksella ilahduttanut: hän on Mehtäemäntä Mehtäpirtti - blogista. Kiitos sinulle ihanasta joulukuun paketista ja koko syksyn antoisasta kierroksesta! Toivon sinulle Tunnelmallista Joulua!

4 kommenttia:

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.