perjantai 4. maaliskuuta 2016

Maaliskuun SNY- paketti

MAALISKUU
 "Naistenpäivä"
 - Maaliskuussa vietämme Naisten päivää (8. 3)
 - Teematon kuukausi
 - Tutustua omaan pariin ilmoittautumislomakkeen (+ blogin) kautta ja kasata paketti parin omien mieltymysten mukaan
- Oma luovuus kunniaan

TOIVE: Jokaisen kuukauden paketin mukana jotain itsetehtyä :)Se on täällä! Salaisen neuleystävän tämän kevään ensimmäinen paketti. Sain kolme 100 gramman kerää Novitan uutuutta, Aalto- lankaa. Tämä on minulle Puro Batikista vieroittumiseen avuksi, kuten ystäväni kortissaan mainitsee. Näinhän Novitakin on ajatellut. Minulle ihan uusi tuttavuus tämä Aalto. Novitan kevään lankakartasta tätä lankaa tutkiskelin. Ihanan väristä lankaa! Ihan alkoi sormet syyhytä kokeilla virkata Simpukkahuivia tästä langasta. Ainakin hetki pitää malttaa, kun on niin monta työtä kesken, mm. yksi Simpukkahuivi.
Mitäs kaikkea muuta kivaa sainkaan?: "Kauneimmat KevätAskartelut"- lehden, kahvia, kosmetiikkaa liittyen Naistenpäivän teemaan: suihkusaippua, kynsilakka ja huulirasva. Sokerina pohjalla sain hauskan kortin.
Tuhannet kiitokset mahtavasta maaliskuun paketista, Salainen Neuleystäväni! Tykkään!

Meidän kirjastossa on taas esillä kauniita valokuvia. Kävin eilen tutustumassa näyttelyyn avustajani kanssa. Nappasin kännykän kameralla muutamia kuvia mieluisimmista valokuvista.

12 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, ja upeat värit. Kiva, että eka paketti oli mieluinen. Simpukkahuivi on kaunis-malli. Odotan mitä tuumit aalto-langasta kun saat koukulle. Snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin paketti on mieluinen. Mukava päästä kokeilemaan Aalto lankaa, kun itse en sitä nyt itselleni voi ostaa. Tai voin, mutten halua, kun haluan noudattaa Lankapaaston sääntöjä.

   Poista
 2. Kiva kokonaisuus, ymmärrän miten virkkuukoukkusi haluaa jo tarttua lankaan! Ihnaia kuvia kirjastossa, näistä minäkin tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokuvat olivat myytävänä kirjastossa, 120 €/ kpl. Mieheni jo kysyi, miksen ostanut.

   Poista
 3. Kiva paketti. Toivottavasti tuo aalto korvaa puron. Hienoja valokuvia. Jospa joskus saisi itsekin tuollaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin toivon, että Aalto täyttää toiveeni. Yölläkin mietin tuota lankaa aina, kun vähän havahduin. Pitänee tehdä tänään valmiiksi keskenoleva Simpukkahuivi. Sitten voin ottaa Aallon koukulle. Sinun valokuvasi ovat tosi hienoja. Ja etkös sä nyt käy kurssillakin? Oma näyttely vaan pystyyn!

   Poista
 4. Kiva paketti. Kokeile sinä ensin tuota lankaa;)
  Teidän kirjastossa on paljon tapahtumia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskenoleva Simpukkahuivi on viittä vaille valmis. Taidan ottaa sen jälkeen Aalto- langan koukulle, vaikka mulla on kyllä kesken vaikka miten monta käsityötä.
   Meidän pikkukirjasto on kyllä aktiivinen. Siellä on kiva piipahtaa viikoittain.

   Poista
 5. Kaunis paketti ja itseni silmiin näyttää tuo lanka kivalta. Tosin, itsekin olen kuluttamassa nykyisiä lankoja.. Enkä osta kuin tarpeeseen.. Mitä nyt on pari työtä tarvinnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksikin SNY on niin kiva leikki, kun saa uusia ihania lankoja ilman, että itse ostaa. Mulla tuntuu olevan aina menossa joku lankapaasto tai langanostolakko.

   Poista
 6. Kivasti ajateltu tuo korvauslanka. Ja kiva paketti muutenkin:)
  Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tosi iloinen, että pääsen nyt testaamaan, olisiko Aallosta Puro Batikin korvaajaksi.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.