tiistai 27. joulukuuta 2016

27. joulukuuta

"Matka mihin tahansa alkaa juuri siitä missä jalkasi nyt seisovat."


Ajattelin esitellä muutamia lahjoja, joita sain jouluaattona. Vanhin tyttäreni oli neulonut minulle villasukat ja pipon omin pikkukätösin. Pipon kirjoneulekaavioon oli tullut kirjoitusvirhe, mutta minua se ei haittaa. Se on vain persoonallinen yksityiskohta ja todeste siitä, että pipo on käsintehty. Tällä hetkellä perheemme kuopus viilettää ulkona pipo päässää.


Novitan koivuiset pyöröpuikot 80 cm kaapelilla kokoa 5. 0 ja 8. 0 mm. Nämä ovatkin minulle uusi tuttavuus.


 Possumunkin paketista kuoriutui ristikkolehti ja suklaalevy. Kiitos!


Ruiskaunokki , joka oli salainen neuleystäväni syksyn kierroksella, oli neulonut minulle kauniit sormikkaat joululahjaksi. Sormikkaat ovat aivan täydellisen sopivat ja pääsevät heti käyttöön. Sormikkaissa on käden selkäpuolella kaunis palmikkokuvio. Lisäksi sain kauniin helmistä tehdyn enkelin. Onkohan Ruiskaunokki tehnyt enkelin itse? Kiitos!


Osakaisen paketista sain kirjallisen filosofiaa. Katsotaan, aukeaako tämä kirja minulle. Sen verran olen kirjaa selannut, että ilokseni jutut ovat lyhyitä pätkiä. Helpottaisikohan se asian ymmärtämistä? Kiitos!

8 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja olet saanut. Kaikki ovat ihania, mutta pipo on minusta erityisen hellyttävä, rakkaudella tehty <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. En vaan vissiinkään saa sitä itse käyttää, kun kuopus on ominut sen. Nytkin se on tytön päässä sisällä, kun hän tekee iltatoimiaan.

   Poista
 2. Ihana kuulla, että sormikaat sopivat. Enkelin olen ostanut, tukien srk:n työtä. Suloiset sukat ja pipo! Kirja on aina hyvä ja arvokas lahja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormikkaat eivät voisi paremmin sopia. Arvostan korkealle, että olet neulonut minulle sormikkaat. Minulla jäisivät kyllä tekemättä.

   Poista
 3. Ihania lahjoja aiemmin esittelemäsi ihanuuden lisäksi :)

  VastaaPoista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.