lauantai 14. tammikuuta 2017

Vuonna 2017

Monet käsitöidentekijät ovat tehneet uudenvuodenlupauksia liittyen käsitöihin tyyliin "tänä vuonna kulutan lankaa kilon kuukaudessa" tms. Minä en halua tehdä mitään lupauksia, jotka voivat viedä mukavasta harrastuksesta tekemisenilon ja tuoda stressin tullessaan. Langanostolakkoani aion jatkaa 4. vuotta putkeen. Toki voin ostaa lankaa, jos sitä oikeasti tarvitsen ja sille on käyttötarkoitus valmiina. Salainen neuleystävä- leikki tuo ihan mukavasti tullessaan uusia lankoja.
Sellaista lupausta olen ajatellut, että teen kaikille keskeneräisille käsitöilleni jotain. Joko teen ne valmiiksi, puran, heitän roskikseen tai kierrätän jotenkin muuten. Ajattelin tehdä tämän ennenkuin aloitan mitään uutta käsityötä. Voipi kyllä olla, että ihan niin se ei onnistu. Heti vuoden alkajaisiksi sain pari tilausta tennarisukkiin. Ja kun noita wippejä nyt kuitenkin on aika monta. Osa on jo päässyt hyvään vauhtiin ufoutumisessa.


Adlibrikselta tilasin pari käsityökirjaa itselleni joululahjaksi.


Minkakin on kovasti kiinnostunut käsitöistä ja langoista varsinkin.


Oletko sinä tehnyt jonkun uudenvuodenlupauksen käsitöihin liittyen? Tai jonkun muun uudenvuodenlupauksen?

4 kommenttia:

 1. Minä en lupaa mitään, koska langat vievät mennessään! Tosin ostan lankaa vain, jos sille on käyttötarjoitus valmiina... ja yritän neuloa pois varastoa. Mukavasti lankaa toki kuluukin, mutta SNY-leikki tuo mukavasti uuttakin. Ikuinen vyötärön kavennuskin vaatisi toimia... Luvattavaa riittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlaisia ajatuksia meillä kummallakin. Tosin sinulla kuluu huomattavasti enemmän lankaa, kuin minulla. Ja sinä olet niin ihana, kun teet paljon käsitöitä hyväntekeväisyyteen.

   Poista
 2. Minä tein lupauksen, etten nyt lupaile mitään ;) Vaihtelua niihin mielettömän pitkiin lupausrimpsuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä lupaukselta. Turha stressi pois meiltä eläkeläisiltä!

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.