perjantai 23. kesäkuuta 2017

Paljastus!

Kesäkuussa päättyy kevään salainen neuleystävä- kierros ja on aika paljastaa, kuka on ilahduttanut ketäkin. Kesäkuun teema on "Ensiapupakkaus kesäksi". Minä sain noutaa oman ensiapupakkaukseni jo tiistaina.Minun ensiapupakkaus on väriltään kesän keltainen. Keltainen on yksi lempivärini. Kaikki pakettiin valitut asiat on valittu keltainen teema mielessä, paljastuskirjettä myöten. Ensiapupakkaus on söpö keltainen laatikko, johon kaikki tavarat on pakattu. Onion- lanka, jota sain kaksi kerää, on minulle uusi tuttavuus. Olen kyllä kuullut siitä, joten kiva päästä kokeilemaan sitä. Mitäköhän raaskisin tehdä langasta? Lisäksi sain kurkkupastilleja, fruit mix- patukan (hyvää oli, kiitos!), kaksi kerta- annospussia kahvijuomia, mittanauhan, prinsessa- laastareita, käsivoidetta, kaksi päättelyneulaa mango- huulirasvan ja mango- teetä. Itsetehtyä paketissa on parini virkkaama värikäs ympyrä, jonka kiinnitin papukaijalukolla projektipussin vetskariin vetimeksi.

Entä se paljastus? Koko kevään minulle on ilahdutuspostia lähettänyt Nenni Oikeinnurjaa- blogista. Tuhannet kiitokset keväästä sinulle Nenni!

11 kommenttia:

 1. Hauska idea tehdä koko paketista lempivärisi mukainen paketti ja paketin sisältö on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo värin mukaan paketin kokoaminen on kiva idea. Ehkäpä voin itsekin käyttää sitä.

   Poista
 2. Leskenlehti, aurinko
  värin arvasitko jo?
  Se on keltainen, se on keltainen,
  se väri on keltainen 🌻🌞

  VastaaPoista
 3. Soma paketti ja ihanasti huomiotu lempivärisi! Hyvä esimerkki siitä miten erilaisia voi muistamiset olla kun haluaa ilahduttaa pariaan ihan oikeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen, miten Nenni on löytänytkin kaikkea pakettiinsopivaa keltaisena.

   Poista
 4. todella kiva paketti. Ihanasti ajateltu.

  VastaaPoista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.