perjantai 28. heinäkuuta 2017

Kässälehtiä

Tällä viikolla on postilaatikosta löytynyt kahdesti käsityölehti. Uusin TAITO- lehti tuoksuu edelleenkin aivan taivaalliselle. Lehdessä käytetty paperi luo ylellisen vaikutelman. Tässä numerossa on teemana perinteet. Lehdessä ei nyt ainakaan ensiselailulla ole mitään ohjetta, joka olisi pakko toteuttaa. Mielenkiintoisia lukujuttuja sensijaan on lehdessä useampikin. Kovasti lehden lukijat ovat pelänneet lehden tasonlaskua Jonna Hietalan siirryttyä muihin hommiin. Minusta lehti on yhtä mieluisa, kuin aiemminkin ja näkyy Jonna Hietala edelleenkin olevan mukana lehteä tekemässä.


Toinen tälläviikolla ilmestynyt lehti on syksyn NOVITA. Kovasti pidän tästä numerosta. Novita on vihdoinkin älynnyt suunnitella neulemalleja, jotka neulotaan saumattomasti ylhäältä alas. Lehdessä on ihan vaihe- vaiheelta- kuvilla neuvottu kahden villasukan neulominen samaanaikaan magic loop- tekniikalla. Aloittelijoille neuvotaan yhtä perusteellisesti perusvillasukan neulominen. Kivoja mallejakin lehdessä on.Tänään tilasin Adlibrikseltä uusimman Virkkurin. Adlibriksen koko valikoimasta saa tänään - 10 % alennusta. Minä käytin alennuksen Virkkuri 4.

6 kommenttia:

 1. Mie en löytänyt mitään kivaa tehtävää uudesta Novitasta 😶. Varasin Virkkuri-kirjan kirjastosta, täytyy katsoa jos se on ihan hyvä, niin ostan sen sitten.
  Kiitos kortista 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä lopetin Novitan tilaukseni. Jokunen lehti tulee vielä.

   Poista
  2. Mulla on ollut samankaltaisia ajatuksia Novitan suhteen. Langoista lopetetaan hyvät värit ja uusia tuodaan vuodeksi tai kaudeksi. Hullulta tuntuu.

   Poista
  3. Onhan noita vanhoja lehtiä iso pino. Josko alkaisin selailla niistä kiinnostavia ohjeita.

   Poista
 2. Kiitos kortista. Oli kiva kotiutua, kun vastassa oli muutakin kuin laskuja.

  VastaaPoista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.