perjantai 8. syyskuuta 2017

Syyskuun SNY- paketti

Se on täällä! Sain paketin jo eilen, mutta vasta nyt ehdin kirjoitella blogiin paketista. Koko paketti on ihan minun värinen: keltaista, lilaa, oranssia ja pinkkiä. Paketti on koottu ajatuksella ja parini on nähnyt runsaasti vaivaa minun vuokseni. Arvostan! Tyttäreni ottivat ihanuuksista kuvat blogiin.


Ystaväni antoi minulle seitsemän neule- ja virkkausohjetta. Kaikki ohjeet hän on koristellut kauniisti tekstein ja piirustuksin. Ohjeet on laminoitu.
Itsetehtyä, edellämainittujen ohjeiden lisäksi, on kaunis säilytyskirja neuloille. Lisäksi sain kolme parini virkkaamaa kaunista kukkaa. Huomaavainen parini laittoi pakettiin myös magneetteja, hakaneuloja ja rintaneulapohjia, jotta voin tuunata kukat haluamallani tavalla. Mitäs muuta? No vaikka ja mitä: neuloja, kaksi huulirasvaa, kaksi vetoketjua, silmukkamerkkejä, teepusseja, KnitPron Zingin sukkapuikot, kirje ja kortti. Niin paljon kaikkea, että toivottavasti mainitsin kaiken.
Entä lanka? Sitä oli runsaasti. Luulen, että tässä paketissa kyllä 20 euron budjetti ylittyi reippaasti. Taikapalloksi oli kääritty keltainen ja oranssi lanka: Create Cotton. Tämä lanka on minulle uusi tuttavuus. Uutta on aina kiva päästä kokeilemaan. Lisäksi Hjertegarmin lankoja: neljä kerää Cotton nr. 8 ja kaksi kerää Blend Bamboota. Lankaa sain siis yhteensä puoli kiloa! Ai juu, itsetehtyä on vielä kortti, jonka kukkaset parini on itse värittänyt.Kirjeessään ystäväni kysyy, mitä pidän ensimmäissestä paketista. Tykkään todellakin. Koko paketti on  ihan minun näköiseni. Ja kaikki asiat syyskuun teemasta on huomioitu paketissa. Herkkä pitsikin on vetoketjuissa. Ystäväni toivoo mielipiteitäni ohjenipusta. Tykkään, kun siinä on vähän kaikenlaisia ohjeita. Vaikeus on vain siinä, minkä ohjeen valitsisin ekaksi puikoille tai koukulle. Ystäväni haluaa kuulla toiveitani jatkoa ajatellen. Tämä paketti kyllä ylitti odotukseni, joten mitään en kyllä tohdi toivoa. Ekan paketin perusteella on kyllä tulossa huikea syksy. Risuja minulla ei kyllä ole parilleni antaa. Iso sylillinen ruusuja sinulle ja kaunis kiitos!

10 kommenttia:

 1. Wau minkälaisen paketin olet saanut!

  VastaaPoista
 2. Mä olen ihan äimänkäkenä tästä paketista. En sentään pöllönä...

  VastaaPoista
 3. Onpa todella mahtava paketti. Tuosta ei enää voi panna paremmaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä keksi mitään parannuksia tähän pakettiin.

   Poista
 4. Moikka! Mukava kuulla että paketti miellytti. Olen sellainen lanka tarjous haukka, joten kaikki langat jota paketista löytyi on olleet tarjouksessa kun ne ostin, joten budjetti ei niin pahasti ylittynyt, ehkä vähän kuitenkin meni yli, mutta kun en osannut päättää niin laitoin sitten kaikki vaihtoehdot mukaan. Ja ohjeet on tosiaan kerätty ajatellen että on mistä valita, ja kaikissa muissa paitsi kukissa onkin aina ohje per sivu, eli kääntöpuolella on toinen ohje. Oli ajoittain aikamoinen homma saada 4 sivun ohjeet, yhdelle sivulle, esim. Sukat. Minulla olisi ollut vielä vaikka miten monta ideaa, etenkin noissa itsetehdyissä jutuissa, mutta kai sitä jotain pitää jättää loppu rinkiinkin, jospa niitä saisi muokattua teemoihin sopiviksi. Värikkään lankaisan kukikasta viikonloppua! T:Sny:si1.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle ihanaa viikonloppua!
   Säästähän nyt ideoita loppuvuodeksikin. Meillähän on vielä monta kuukautta yhteistä aikaa, onneksi.
   En huomannutkaan, että ohjelaminointejen toisilla puolilla oli vielä eri ohjeet. Nythän minulla on ohjeita pitkäksi aikaa.

   Poista
 5. Ihastuttava kokonaisuus, ihan parasta SNY-toimintaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä olen koko päivän ihastellut paketin sisältöä. Glitterhuulirasvapallotkin ovat niin kauniit, että raaskiiko niitä ottaa käyttöönkään.

   Poista
 6. siis oikeasti vau, mikä lähetys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, kun olet antanut minulle näin mahtavan parin!

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.