torstai 13. syyskuuta 2018

Postipäivä


13- vuotias poikani aloitti tänäsyksynä yläkoulun. Yläkoulussa yksi uusi aine on kotitalous, joten olemme jo saaneet maistella vaikka mitä herkkuja. Tällä kertaa kotiläksynä oli leipoa pikataikina. Ja koska meillä on omenoita omastatakaa, poika leipoi omenapiirakan. Jotta piirakasta tulisi hieman terveellisempi, piirakkaan käytettiin täysjyväkaurajauhoja vehnäjauhon sijaan ja ruokosokeria. Tässä juuri maistelen piirakkaa jasmiiniteen kera. On todella herkullista!

Tänään löysin postilaatikosta kolme mukavaa postia itselleni. Olipas kiva kotiutua lymfasta, kun oli postia ystäviltä odottamassa.


Tästä kirjekuoresta arvasin heti lähettäjän, kun näin kirjeen kulmassa pöllötarran. HelvetinPöllö ilahdutti minua kirjeellä ja isolla pussillisellä kynsitarroja. Kiitos!


Tämä posti on Repulta. Hän oli luvannut lähettää minulle postia. Olin ehtinyt jo unohtaa koko jutun, joten yllätyin iloisesti. Paketissa oli tyynyliina, kissakortti terveisineen, kahdet korvikset (mansikkakuppikakut on tosi söpöt!), erilaisia lahjapussukoita ja ruusukortti. Ihanasti Repu oli kirjoittanut korttiin "Susanna muru". Ilahduin, kiitos!


Kiitos kortista Äidille!

8 kommenttia:

  1. Onpa herkullisen näköistä piirakkaa! Jos olisin tiennyt, että teillä on tänään omppupiirakkaa, olisinkin tullut itse tuomaan tuon kirjeen - istunut siinä postilaatikon vierellä ja odottanut kun tulet kotiin :)

    Ihanaa postia olet saanut myös Repulta ja ihanan kesäisen kortin myös Äidiltäsi. Kesä jatkuu vielä pitkään, kun tuota korttia katselee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omppupiirakkaa on vielä melkein puolet jäljellä, joten tervetuloa! Ja se sopii hyvin meidän ruokavalioon, kun yritettiin tehdä ei- ihan- niin- epäterveellistä.

      Poista
    2. Kiitos - houkuttelee kyllä kovasti. Täytyy tehdä eilisen "tyhjennyshaasteen" päivitys ja sitten pakata reppu; juna lähtee 9.49 kohti Vaasaa. Onneksi ei tarvitse ottaa paljoa tavaraa mukaan: lääkkeet, puhelimen laturi ja kuulokkeet, kirja ja käsityö :) Kyllä niillä yhden yön pärjää. Junaliput ja lompakko tietysti myös.

      Poista
    3. Ihanaa reissua sinulle! Jätithän Riesan kotiin?

      Poista
  2. Niin kaunis ja herkullinen piirakka! Onpa kivaa postia saapunut luoksesi. Meiltä lähtee kauniita ajatuksia!

    VastaaPoista
  3. Ihana piirakka. Tuollainen kokki kotona on enemmän kuin lottovoitto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Olemme saaneet herkutella jo teeleivällä ja omenakanelikiisselillä ja nyt omppupiirakalla.

      Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.