sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Kuvahaaste


Kuvahaastekuva sunnunntaina 31. 3. 2019 klo 17. 50. Aika hyvin on lumet jo sulaneet. Kuvat ovat jääneet ottamatta useammaltakin sunnuntailta. Yhden sunnnuntain olin Maskussa laitoskuntoutuksessa. Jokusen sunnuntain olen yksinkertaisesti unohtanut kuvaamisen osalta.



Huomenna maanantaina 1. 4. 2019 alkaa Talviknitsin, susanna Winterin, mysteeriyhteisneulonta, jossa neulotaan mysteerihuivi. Vihjeet ilmestyvät joka maanantai ja huhtikuun lopussa pitäisi olla huivi valmiina. Huiviin tarvitaan kolme 100 gramman vyyhtiä fingering- vahvuista lankaa väreissä, jotka erottuvat riittävästi toisistaan. Minka esittelee minun lankavalintani:
A.  Lila 99 grammaa
B. Pinkki 142 grammaa
C. Valkoinen 82 grammaa
Katsotaan, miten lankani riittävät. Tai riittäväthän nuo, kun niitä on yhteensä yli 300 grammaa, mutta valkoinen ei ehkä riitä kokonaan C - osioon. No sitten sovelletaan.
Minä nimesin Spring it on - huivini Huhtihuiviksi.
Kiinnostuitko? Ohje on saatavissa Ravelrysta. Se on maksullinen ohje, mutta maksaa vain muutaman euron. Talviknitsin ryhmässä on lisätietoa asiasta ja myös keskustelua huivista. Kuvat valmiista huivista saa postata niille tarkoitettuun ketjuun, josta arvotaan ihania palkintoja kaikkien valmiiden huivien kesken.

6 kommenttia:

  1. Huivien neulontaa on kiva seurata, mutta pysyn itse erossa.
    Sulaa meiltäkin lumet vaikka metsäpoluilla saa edelleen liukastella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä oletkin PRO sukkienneuloja. Minua ei ole pitkään aikaan sukattanut yhtään.

      Poista
  2. Ihanat värit olet huiviisi valinnut. Minä yritän neuloa Varastontyhjennys-teemalla entisiä lankoja ja varmaan entisin ohjein. Mukava on seurata miten huivisi etenee. Yritän tässä sukkia neuloa. Onnistuisiko viikonloppuna tapaaminen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä jatkan tänäkin vuonna langanostolakkoani. En edes muista, monesko vuosi tämä on peräjälkeen. Joten langat projekteihini pitää löytyä omasta varastostani.
      Laitoin sinulle tänään sähköpostia. Olethan saanut sen?

      Poista
  3. Kiitos Haasteesta! Sain tänään yllätyspostia Maskusta, nimi oli väärin, mutta posti tuli perille ja ilahdutti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava tapa kiittää sukkien lahjoittajia. Minunkin tyttäreni sai tänään muistikirjan Maskusta.

      Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.