keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Auringonsuojalankaa


Unohttui edellisessä postauksessa hehkuttaa Punto- lankaa, jota siis sain kolme 50 gramman kerää salaiselta neuleystävältäni Annelta. Langassa on 55 % puuvillaa ja 45 % akryylia. Lanka suojaa auringolta, joten tästä voisi tehdä vaikka lapselle hellehatun. Lanka on konepestävää 30 asteessa. Yritin etsiä netistä tietoja langasta, että montako pesua langan aurinkosuoja kestää. En löytänyt tätä tietoa. Silitys kielletään langan vyötteessä. Auringonsuojalanka on minulle ihan uusi tuttavuus. Onko ruudun sillä puolella kokomusta tällaiseta langasta?
Paketoin nuo virkkaamani tiskirätit valmiiksi annettaviksi saajilleen. Keltainen menee kampaajalleni ja pinkki fysioterapeutilleni. Ideat noihin vyötteisiin ja tuon kivan lorun löysin Heidin hullutuksia - blogista. Blogista löytyy myös linkki toiseen blogiin, josta voi tulostaa noita vyötteitä käsitöilleen. En nyt äkkiseltään löytänyt kyseistä postausta. Vyötteissä on oikeasti kauniit värit. Meidän tulostimessa on taas värit vähissä, joten vain musta teksti näkyy.

2 kommenttia:

 1. Auringonsuojalanka on mulle ainakin uusi tuttavuus. Täytyypä kuukletella illalla.
  Nyt täytyy valmistautua iltavuoroon.. Ulkona sataa ja sääennuste lupaa iltapäiväksi ukkosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pornaisissa on satanut koko päivän välillä enemmän ja välillä vähemmän. Hyvä siivouspäivä! Olen siivonnut alakerran kodinhoitohuonetta avustajani kanssa 7 tuntia. Nyt olen aivan poikki.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.