perjantai 22. heinäkuuta 2016

Itsetehtyä kevään 2016 SNY- kierroksella

Salainen neuleystävä- leikissähän emo on toivonut, että jokaisen kuukauden paketissa lähetettäisiin omalle parille jotain itsetehtyä. Tarkoitukseni oli palata vielä sen verran viime kevään kierrokseen, että ajattelin esitellä, mitä itsetehtyä minä lähetin omalle parilleni Marjolle.  Kun aloin etsiä kuvia aikaansaannoksistani, niin enhän minä tietenkään löydä niitä nyt mistään. Kaikista neljästä en tajunnut edes ottaa kuvaa ennen postittamista. Ainut, minkä nyt äkkiseltään löysin, on huhtikuun paketissa lähettämäni virkattu kahviastiasto. Tämän olin ajatellut Marjon tyttären leikkeihin.Kirjaan tähän nyt muistiin itselleni ne muut: 3 kpl virkattuja muffinsseja, ommeltu vetoketjupussukka ja rintakoru, johon on virkattu tölkkien avausnipsuja. Nämä näkyvät Marjon blogin kuvissa kuukauden paketeista.Tällaista minulla on nyt koukulla. Tästä lisää myöhemmin. Terkkuja Kirsille !

14 kommenttia:

 1. IHANA kahviastiasto! Kerrassaan lumoava!
  Tuosta me varmaan keskustellaan ensi viikolla lisää.... Hei, me nähdään ensi perjantaina, nähdäänhän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti nähdään! Poikani kyllä kertoi kummitädilleen, että yks pöllö tulee meille. Jutellaan kyllä ihan muusta perjantaina, kuin kahvikalustosta.

   Poista
  2. Ihana poika sulla - kerro terveisiä :) Huhuu ;)

   Poista
 2. Kaunis astiasto! Kiitos terkuista, hyvältä näyttääpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän noissa pohjan lisäyksissä olen miettinyt, että meneeköhän ihan oikein. Katsotaan sitten, kun pohja on valmis, täsmääkö pylväsmäärä.

   Poista
  2. Ensin ne kolme, sitten niihin kaikkiin kolme. Sen jälkeen kolme taas edellisten kolmen keskimmäiseen. Ja viimeisellä kolme reunimmaisiin lisäyskohtiin ja keskimmäisiin lisäyskohtiin kaksi. Lisääntyy alkuun molemmissa päissä kuudella pylväällä. Olipas monimutkainen selitys ;)

   Poista
  3. Kyllä mä vissiin oon lisännyt oikeat määrät silmukoita. Jollain kerroksella ne lisäykset ei mielestäni osunu oikeisiin kohtiin, mutta voin olla väärässäkin.

   Poista
 3. Ei se varmaan haittaa, jos pylväsmäärä muuten täsmää. Mä oon yleensä aika perfektionisti. Mua ärsyttää, jos tiedän, että käsityössä on virhe, vaikkei se näkyiskään tai haittais mitenkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olen pohjan virkannut monen purkamisen kera. Siinä on 158 pylvästä. Lisäänkö vaan 2 pylvästä 6. kerroksen loppuun?

   Poista
 4. Kesäkassi ja virkaaminen, kuulostavat hyvältä. Alkaa trikoot olemaan mattoina maailmalla. Täytyykin kaivella kätköjä saisinko jotain aloitettua...Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkkaaminen on vaan niin kivaa. Oon ihan koukussa. Aloita sinäkin ihmeessä joku virkkuu. Virkkaus kuuluu ehdottomasti kesään.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.