lauantai 30. heinäkuuta 2016

Veljekset Keskinen

Vietimme muutaman kesäisen päivän Tuurissa Keskisen kyläkaupalla. Aikamoinen paikka, jossa on paljon kaikenlaista tekemistä. Mukava kesän käyntikohde lapsiperheelle. Suihkulähdekuvassa pilkottaa oikealla Vesa Keskisen talo. Piha on täynnä patsaita yksisarvisista. 8- vuotias tyttäremme kyseli, miksemme yövy siellä.


Eilen tapasin ekan kerran nettiystäväni HelvetinPöllön . Vietimme oikein mukavan iltapäivän jutustelun ja kahvilaherkkujen parissa. Käsityötkin kaivettiin kasseista esiin ja niitä ihastelimme. Silmukkaakaan eivät käsityömme edistyneet, kun aika meni tutustuessa ja kuulumisia vaihtaessa. Toivottavasti saadaan uusi tapaaminen pian järjestymään. Ai juu, ja kuinka ollakaan, Pöllökin kaivoi kassistaan upean Simpukkahuivin, jota hän virkkaa Alize- langasta. Siitä tulee todella kaunis huvi, jossa on mukana blingblingiäkin. Minullakin on kaksi kerää kyseistä lankaa, joten...

3 kommenttia:

 1. Kiitos vielä Susanna - oli tosi ihana nähdä! Ja välitäthän kiitokset myös kyydistä asemalle, oltiin siellä ihan sopivaan aikaan: ehdin ostaa lipun automaatista (minä kun en ole automaatteja YKSIN käyttänyt niin sain ihan rauhassa tehdä ostoksen kun ei ollut kiire) ja kävellä oikealle raiteelle. Ei siinä kauaa tarvinnut odotella kun juna jo tulikin.
  Ja kiitos vielä ihanasta lahjakassista! Olen todella otettu siitä.
  Sinulle tarkoittamani lahja odottaa tuossa, että tartun siihen, tänään en jaksanut.
  Toivottavasti nähdään pian uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitän kiitoksesi taksikuskilleni. Hän kuskaa minua huomenna fysioterapiaan.
   Ota ihan rauhallisesti sen mun mansikan kanssa. Kyllä mä jaksan odottaa vaikka oonkin utelias. Kun ei se ookkaan syötävää.
   Leppoisaa sunnuntaita!

   Poista
  2. Välitän kiitoksesi taksikuskilleni. Hän kuskaa minua huomenna fysioterapiaan.
   Ota ihan rauhallisesti sen mun mansikan kanssa. Kyllä mä jaksan odottaa vaikka oonkin utelias. Kun ei se ookkaan syötävää.
   Leppoisaa sunnuntaita!

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.