torstai 13. huhtikuuta 2017

Postin tuomaa

Eilen sain noutaa huhtikuun salainen neuleystävä- paketin. Huhtikuun teema on Äitienpäivä. Ystäväni on valinnut paketin teemaväriksi yhden lempparivärini ja koonnut paketin lilojen juttujen ympärille.  Ystäväni kirjoittaa, että koska orvokit kuuluvat vahvasti Äitienpäivään, paketin väriteema on orvokki. Loistava valinta, kun vanhimman tyttäreni toinen nimi on Orvokki. Sain myös pienen Vappuyllärin: ilmapalloja ja ylisöpöä serpentiiniä. Kyllä meillä juhlitaan Vappua ja nuorin tyttäreni iskikin jo silmänsä serpentiiniin.


Sain myös kauniilla käsialalla kirjoitetun kirjeen, lahjanauhaa ja tuikkukynttilöitä. Herkut, Noitapillit ja keksit, säästän toukokuun puolelle, koska vietän herkutonta huhtikuuta. Kahvia sentään juon ja tätä kahvia avustajani kehui hyvänmakuiseksi. Minä en ole vielä maistanut.


Lanka on minulle tuttua: kolme 50 gramman kerää Dropsin Baby Merinoa.  Ystäväni on tehnyt itse minulle ihanat villasukat. On niissä ollut tikuttaminen, kun ovat fingering- vahvuista lankaa. Minulla ei olekaan yhtään paria ohuita villasukkia.
Tuhannet kiitokset aivan ihanasta paketista sinulle salainen ystäväni!



Sinisen sohvan Emäntä ja Isäntä ilahduttivat minua kauniilla pääsiäiskortilla. Kiitos!

5 kommenttia:

  1. Kaunis SNY_paketti. Orvokki onkin ihana teema äitienpäivään. Hienoa ajatella vappuakin. Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Ompas upea paketti ja todella kauniit sukat mukana.

    Aurinkoista pääsiäistä ja kiitos pääsiäiskortista!

    VastaaPoista
  3. Kiitos samoin sinulle mukavaa pääsiäisenjatkoa! Kiitos ohjeista! Pitää perehtyä niihin. Juuri eilen sain huivin ohjeen, jonka lupasin testineuloa. Se pitää ottaa seuraavaksi puikoille.

    VastaaPoista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.