lauantai 25. marraskuuta 2017

Odotettu vieras

Viime tiistaina sain meille odotetun vieraan. Minulla oli ilo ja kunnia saada vieraakseni Helvetinpöllö. Vietimme mukavan iltapäivän yhdessä kuulumisia vaihtaen ja kahvitellen. Ja kyllä, myös herkutellen! Sain Helvetinpöllöltä ihania tuliaisia. Kiitos Pöllö!
Eilen leivon henkilökohtaisen avustajani kanssa tätä leipää. On todella herkullista. Suosittelen kokeilemaan! Resepti on ruotsinkielinen.


8 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi Susanna! Oli ilo vihdoin päästä teille kylään - ja siis kysehän ei ole siitä, etteikö teille saisi tulla, vaan mun kulkemisesta, tarvitsen jonkun kuskiksi :) - suuntaan ja toiseen.

  Iltapäivä kului kyllä tosi nopeasti: mietin kotoa lähtiessä, että mihin aikaan pyydän AM:ää hakemaan, kuinka kauan kehtaan olla - mutta kun sen huonon kelin ja pimeän tulon takia piti jo lähteä kotiin päin, niin tuntui, että enhän mä nyt niin kauaa ollutkaan :D - aika tosiaan meni niin nopeasti siinä höpötellessä!

  Onneksi pian nähdään uudestaan!

  Paljon terveisiä kaikille ja rapsutuksia koirille - kun ei ne mun antaneet rapsuttaa :)
  (Olisi varmaan pitänyt laskeutua vähän alemmas, heidän tasolleen tutustumaan, eikä yrittää sieltä omalta korkeudeltaan tutustua niin pieniin koiriin. Ehkä he vähän pelkäsivät?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan nähdään pian uudestaan. Eikös pikkarit ole jo kolmen viikon kuluttua!

   Poista
 2. voi miten ihana tapaaminen ollut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun saa vielä tällä iällä uusia ystäviä.

   Poista
 3. Moikka! Sinulla taisi olla jo eilen merkkipäivä! Joten onnea tulin toivottelemaan, ja kertomaan että yllätys asian tiimoilta minulla on. Mutta sen lähettäminen menee ensiviikolle, johtuen siitä että kun kaikki muut on jo sairastaneet niin nyt oli minun vuoroni. Tänään on ensimäinen päivä että alkaa olo olla normaali, joten nyt pääsen viimeistelemään yllätyksen. Eli jos ei enää lisää esteitä tule, niin ensiviikolla on postia luvassa. Joko teillä joulu juttuja kovasti suunnitellaan? T:Sny:si1.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluistasi! Älä yhtään hätäile, terveys ennenkaikkea. Näissä lukemissa nainen ei enää kaipaa kovasti huomiota synttäreihinsä. Täytin siis 25 vuotta... taas. Parastalehan itsesi rauhassa kuntoon.

   Poista
  2. Minulla on sama lukema myös, joka kevät.. ollut jo jonkin aikaa.. nyt alkaa näyttämään että aletaan tervehtymään, ennen taas seuraava sairaskierrettä.

   Poista
  3. Älä nyt maalaile piruja seinille. Nyt pysytte terveinä!

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.