keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Huhtikuun SNY- paketti


KELTAISISSA VILLASUKISSA PAISTAA AINA AURINKO! No se on niin totta.


Sain kolme 50 gramman pötkilöa Arwettaa, joka on salaisen neuleystäväni ihan lempparilanka. Kortissaan hän suosittelee lankaa huiveihin, sukkiin ja ihanan pehmeisiin paitoihin. En ole koskaan tehnyt mitään Arwetasta, joten lanka on minulle uusi tuttavuus. Muistaakseni minulla on sitä keltaisena. Pitääkin etsiä se lankavarastostani.


Sain myös kaikkea pientä ja tarpeellista: suklaalevyyn piilotettuja muistilappuja, made with ♡- nauhaa, leimailu- setin, magneettimuistilappuja ja lyijykynän, helmiä ja kolmenlaisia nappeja.


Kiitos sinulle SNY jälleen ihanasta paketista!

8 kommenttia:

 1. Arwetta on oikein pehmoista ja suloista neuloa. Pikkuisen tahtoo halkeilla, olisinko liian kiireinen neuloja? No, neljännet sukat ja toinen neulepusero tekeillä, että tykkään kyllä. Väri langoissa on kuin ihana syreenin oksa, siis oikein keväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin jo kuolaamassa sinun keltaisia Arwettoja. 4. 5 alkaa yhteisneulonta, jossa neulotaan Villapesupinnat- huivi. Ajattelin neuloa huiviin nuo Arwetat.

   Poista
 2. Niin herttainen paketti, herttainen kuten sinä.

  VastaaPoista
 3. Tuohon Arwettaan en ole aikaisemmin törmännyt ja nyt jo toinen Sny-paketti, jossa siihen törmään:) Täällä syntyy uusia himoja...
  Muutoinkin kiva paketti.
  T:Mustakissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on Arwetoille huivisuunnitelma. Kerron kyllä sitten kokemukseni langasta, kun tutustun siihen neulomalla.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.