sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Inspiraatiokuvavaihto


Osallistuin Ravelryssa Inspiraatiokuvavaihtoon. Siinä jokainen osallistuja keräsi 4- 5 itseään inspiroivaa ja kiinnostavaa kuvaa, joiden pohjalta vaihtopari kasasi hänelle paketin. Lisänä oli muutamia tarkentäviä tietoja lempi- ja inhokkiväreistä, herkkupolitiikasta, langoista ja muista toiveista. Voin kertoa, että mieluisan paketin kasaaminen vieraalle neulojalle muutaman kuvan pohjalta, on enemmän kuin vaikeaa.
Villavirve lähetti minulle aivan ihanan paketin. Sain projektipussin, kortin, kolme 50 gramman vyyhtiä lankaa ja pussillisen pähkinöitä. Koirat saivat kukin oman herkkutikun.
Lanka on käsinvärjättyä Lai- la- lai yarnzin sukkalankaa, jossa on 200 metriä lankaa 50 grammassa. Langassa on 75 % villaa ja 25 % nylonia. Tarkoitukseni on neuloa langoista joku iso huivi. Eilen tilasin Lankakamarista Knit Pro Zingin pyöröpuikkoja. Kunhan saan ne ensiviikolla, pääsee huivi puikoille.

7 kommenttia:

 1. En oo kovin paljon Ravelryssa seikkaillut, täytynee tutustua tarkemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! On vähän kuin vanha novitan neulomo, mutta tuhat kertaa parempi.

   Poista
  2. Kiitti vinkistä. Ja sain paikat sieltä teidän joulumyyjäisistä.

   Poista
  3. Hieno homma! Siellä nähdään ja Mäntsälässä myös. Harmi, kun ei voida kahvitella yhdessä, kun sä oot töissä.

   Poista
  4. Jos siellä Mäntsäläsä ehtisi. Mun ottotyttäreni on mun vieressä myymässä omia tuotoksia. Siellä teidän kylässä oli aika kiirettä. Myyntiaika niin lyhyt :)

   Poista
  5. Jee! Olis ihan mahtavaa, jos voitais istua hetki rauhassa turisemassa.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.