maanantai 17. lokakuuta 2016

Käsityökahvilassa

Tervehdys ystävät! Tulin lauantai- iltana kotiin kolmen viikon kuntoutusjaksolta Maskun neurologisesta kuntoutuskeskuksesta. Kuntoutus oli raskasta, mutta antoisaa. Kuntoutusohjelma alkaa pyörä heti aamiaisen jälkeen ja jatkuu koko päivän päivälliseen saakka. Vain sunnuntait Kela antaa levätä. Lisäksi minä sain iltaisin ja myös viikonloppuisin AV- impulssihoitoa, joka kestää kaksi tuntia per hoitokerta. Kirjoitan lisää kuntoutuksesta ja laitan myös kuvia, kunhan tässä kotiudun kunnolla. Nyt päällimmäinen fiilis on se, että on ihanaa olla kotona.

Sunnuntaina oli vuorossa lokakuun käsityökahvila. Alkuperäinen aiheemme oli japanilainen tuikkulyhty, joka näkyy alimmaisessa kuvassa. Koko Suomesta ei tuntunut löytyvän siihen tykötarpeita, joten tälläkertaa solmeilimme makrameeta 11 naisen voimin. Kivaa oli, mutta ei ole kyllä minun juttuni.

Paljon on nyt kirjoitettavaa, mm. valmistuneita kädentöitä, salaisen neuleystävän lokakuun paketti ja Ravelryn ispiraatiokuvavaihdon paketti. Joten pysykää kuulolla!

8 kommenttia:

 1. Hienoa, että olet taas kotona. Makrameesolmujakin olet tehnyt oikein monta peräkkäin. Se vaatii jo sorminäppäryyttä ja kärsivällisyyttä.t. SNY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minun sorminäppäryyteni ja kärsivällisyyteni ei riittänyt.

   Poista
 2. Ompas kivaa, kun olet vihdoin kotona.
  Makrameeta haluaisin itse kokeill :). Minusta se on kivaa, mutta mulla ei oo kärsivällisyyttä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli mukava olo, kun olette kaikki minua kaivanneet. Voin laittaa kuvan siitä onnettomasta pötkylästä, jonka sain solmittua. Saatte kaikki päivän naurut.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.