maanantai 28. elokuuta 2017

Ilmatar

Kalevala CALin ensimmäinen pala valmis! Sain kyllä virkata, purkaa, virkata, lukea ohjetta, virkata, katsoa ohjevideoita, purkaa ja virkata. Ilmattaren vaikeustaso on helppo. Ans kattoo, miten tän ämmän käy vaikeampien ruutujen kanssa. Vähän meinaa lapsilta tarttunut flunssa sotkea virkkausaikataulua. Tänään joudun jättämään fysioterapianikin väliin flunssan takia. Ilmattareen sain virkattua 48 grammaa Lasse- lankaa. Tuli vähän pienempi ruutu, kuin mallitilkkuni. Tänään on jo julkaistu seuraava pala, Sotkan pesä. Joten nyt murua rinnan alle ja sitten taas virkkuukoukku käteen.


22 kommenttia:

 1. Kyllä siitä hyvä tulee, usko pois! Kauniit värit tuossa.

  Mulla on tuossa täytettynä hakemus kurssille Maskuun, pitää vaan mennä sen kanssa Kelaan, että käsittelevät sen ASAP, kun kurssi alkaisi jo 11.9. Pidä peukkuja, että hyväksyvät sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittää/ pelottaa, miten vaikeita paloja on tulossa, kun tämä helpoksiluokiteltu palakin oli minulle aika vaikea. Ihan tumpeloksi en itseäni tunne, kun muillakin tunntuu olleen haastetta Ilmattaressa.
   Pidän sulle peukkuja, mutta paahan töpinäksi nyt heti. Kelan tuntien eivät kyllä saa päätöstä aikaan ajoissa.

   Poista
  2. Voi ei :( Jos mä rupeen itkeen siinä tiskillä - oikeesti alkaa taas oleen pinna tiukalla tän Riesan ja siihen liittyvien asioiden kanssa...

   Poista
  3. Ota avustajasi tai AM mukaan. Otat ihan rauhallisesti. Se on Kelan tyyli, että kaikki kestää aina liian kauan.

   Poista
 2. Upean näköinen tuonkin värisenä. Ja se patalappu on se mun Ilmatarpala��kyllä joutui purkamaan ja purkamaan ja... 23 cm tuskartelun jälkeen ei siis näytä edes oikeanlaiselta, hirvittää mitä ne vaikeat palat on....( Anne)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, etten tunnistanut Ilmattareksi. Jotenkin kai sokeuduin omasta palastani. Oliko sulla joku valmis lankapaketti? Onneksi muutkin ovat tuskailleet Ilmattaren kanssa. Kun tuntui tehdessä, että vaan mä en tajuu. Munia olen täällä tämän illan virkannut. Joko sulla on munat virkattuna?
   Ai juu, mulle ei sovi 2. 12. Olisko muita ehdotuksia?

   Poista
 3. Järvi-paketti. Ja ei huolta vaikket tunnistanut. Myös su 3 ok tai 16.12, 17.12. Sen 8-10.12 viikonlopun olen varattu. 2 munaa valmiina tänään en enempää jaksa, käsi oikkuilee, ja tajusin sen video mahdollisuuden apuna, pahvi kun olen en tajunnut Ilmatarta tehdessä. Heh ruutuja ei niin vaan tehdäkään kentän reunalla seisten kuten suunnittelin.Miten pe 1.9 onnistuisiko?( A)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sulle sähköpostia.
   Mä tein eilen kolme munaa. Nyt kutkuttaa jatkaa, vaikka oikeesti mun pitäs syödä aamupala. Mä virkkasin Ilmattaren videoiden avulla.

   Poista
 4. mie aloitan 2.ruudun vasta huomenna. Nyt lähden nukkumaan, saatiin leffa katsottua.
  Tänään 20 000 askelta ja tuon päälle vielä aapon kanssa kävin lihaskuntojumpassa tunnin.. ja illalla koulun vanhempainyhdistyksen kokouksessa.. Aivan poikki.

  Todella kaunis ruutu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuistasi Red Dragon!
   Sinä se jaksat. Minulle yksi meno per päivä riittää. En jaksa enempää.
   Voimia viikkoosi!

   Poista
 5. Onpa kaunis. Kyllä harmittaa, kun tuo käsi ei kestä virkata.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis pala ja ihanasti sointuvat värit. Täällä jo kovaa vauhtia suunnittelen ensimmäistä sny-pakettia. Pakko myöntää että pääni tulvii koko ajan lisää ideoita,saa nähdä millaiseen lopputulokseen pääsen. Tämä sny aika on kyllä parasta aikaa, siinäkin mielessä, että pääsee vähän lanka ostoksille ja voi isännälle väittää että en minä itselleni ole mitään lankaa ostanut.. tosin ei tälläkään kertaa tainnut uskoa. Eli siis langatkin on jo ostettu, kun vaan osaan päättää mitkä lähtee ensimmäiseen pakettiin, ja on taas ehkä muutama mistä valita. Mukavaa viikkoa sinulle! T:Sny:si1.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuistasi! Täällä maanisesti virkkaan seuraavaa palaa, Sotkan pesää.
   Nyt alkkoi jännittää SNY- paketti. Mitä kivaa olet keksinytkään.
   Kiitos samoin ihanaa viikonjatkoa sinulle!

   Poista
 7. Kyllä on komea lappu.:) itse en osallistu tälläkertaa mutta mielenkiinnolla seuraan .

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos Emäntä! Tsemppiä tarvitaan vielä monta kertaa.

   Poista
 9. Olen käynyt katsomassa ohjeita mutten ole tehnyt yhtään palaa. Kauniita ovat kaikki palat, instassa ja pinterestissä niitä on näkynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinunhan pitää ehdottomasti osallistua, kun olet niin ahkera virkkaamaan.

   Poista
 10. Kaunis lappu niinkuin muutikin valmistuneet.
  Tämä ensimmäinen oli haastavin tähän astisista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinikka! Ilmatar tuotti minullekin päänvaivaa. Nyt sujuu jo paremmin, kun on oppinut lukemaan näitä ohjeita ja ymmärtämään niitä paremmin.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.