torstai 31. elokuuta 2017

Sotkan pesä

Sotkan pesän vaikeusaste on helppo. Testivirkkaajien mielestä vaikeustaso on helppo- keskitasoinen. Minusta tämä oli helpompi, kuin Ilmatar. Vai alanko pikkuhiljaa päästä jyvälle, miten näitä ohjeita virkataan. Videot on kyllä hyvä apu näiden peittoruutujen virkkaamisessa.Tästä onnistuin saamaan suunnilleen malliruutuni kokoisen. Lasse- lankaa kului 42 grammaa. Huomenna perjantaina julkaistaankin sopivasti seuraava peittotilkku.


12 kommenttia:

 1. Kyllä on taas kaunis pala! Ja kauniit kynnet myös. Tulin kyselemään sellaista asiaa, että millaisia sukkia tykkäät yleensä neuloa? Mukavaa viikonloppua! T:Sny:si1.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja kiitos! Olen yrittänyt opetella neulomaan ihan ohuesta sukkalangasta, mutta kun ne edistyy niin hitaasti. Valmista pitäisi tulla nyt heti. Aivoton sukanneulonta on parasta. Silloin voin tehdä samalla jotain muuta, katsoa telkkaria tai neulepodcastia, kuunnella äänikirjaa tms. Kirjoneuleen kanssa en kaveeraa. Mitä muuta haluat tietää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta! Tällä erää tämä tieto riittää. Toivon saavani ensimmäisen paketin tällä viikolla lähtemään. T:Sny:si1.

   Poista
  2. Kivaa postia siis odotettavissa.

   Poista
 3. Kaunis pala! mulla tuli pienempi.. ja eka pala oli just malliruudun kokoinen. 2 seuraavaa pienempiä..

  Eka oli vaikeampi kyllä. Nämä kaksi seuraavaa ovat olleet helpompia ja kolmas oli kyllä helppo!
  Muistaa vain, että kirjoitettu ohje oikein (tosin siinäkin on virhe 3. ruudussa) ja videolla on virheitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka pala oli kyllä minullekin vaikein. Sitä purin monta kertaa, enkä meinannut saada silmukoita täsmäämään millään.
   Naamakirjassa ohjeen virheistä oli kyselty palan suunnittelijalta. Hän oli myöntänyt virheet, mutta oli pahastunut tästä. Vaikka kyseiseen ketjuun on toivottu teknisiä kysymyksiä/ huomioita.

   Poista
  2. Se on tosiaan paha, jos on virheitä.. Vaikka onhan näitä koevirkkauksia tehty, mutta aina varmasti johonkin jotain unohtuu..
   Mutta ei nyt pitäisi pahastua, jos asioista huomautetaan.. Vai pahastunut siitä, että on sattunut virhe ohjeeseen? :D

   Itse katsonut kirjallista ja videota paljon.. ja ollut ihmeen tarkkana, kun huomannut virheen.. ja seuraavana siitä: kumpaakos sitä seurataan :D. - kumpi on oikein. Yleensä se kirjoitettu ohje, mitä noudattaa.

   Poista
  3. Suunittelija oli pahastunut, kun virheestä oli kyselty, ymmärtääkseni. Vaikka nimenomaan oli pyydetty huomioita palan virkkaamiseen liittyen. Kaikille sattuu virheitä. Suunnittelijakin on vain ihminen.
   Onneksi virkkauksessa on helppo soveltaa itse. Kunhan silmukat täsmää ja lopputulos näyttää oikealta.

   Poista
 4. Ihana peitto on tulossa. Kiva nähdä sitten valmiina. Suunnittelijaparka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti minun peittoni tullaan näkemään valmiina. Tänään klo 9 ilmestyy seuraavan palan ohje. Minulla on vielä edellinenkin pala vaiheessa.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.