lauantai 4. marraskuuta 2017

Hetkiä päivästäni

Tarkoitukseni oli tehdä my day- tyyppinen postaus. Huomasin, että ottamani kuvat ovat kovasti aamupäivä- painotteisia, joten kerron nyt vain muutamista hetkistä päivässäni. Ehkä teen postauksen kokonaisesta päivästäni joskus toiste. Liekö se edes ketään kiinnostaisi?

Aamulla kännykkäni herättää minua laittamaan kahta nuorinta lastani (10- vuotias tyttö ja 12- vuotias poika)  kouluun. Mieheni on herännyt jo aiemmin ja lähtenyt töihin omien aamutoimiensa jälkeen. Aamut ovat minulle vaikeita. Olen väsynyt ja huonovointinen. Jos ei olisi pakko nousta, viettäisin aamupäivän sängyssä. Jotenkin aamuni vielä sujuu, jos minun ei tarvitse lähteä mihinkään, vaan saan olla kotona. En koskaan sovi aamuihini mitään menoa, jossei ole ihan pakko. Hatunnosto teille, jotka pystytte lähtemään aikaisin aamulla töihin!



Lapset syövät aamupalaa ja pukevat vaatteet päällensä. Jos henkilökohtainen avustajani tulee aamulla töihin (yleensä klo 10), hoidan koirien aamutoimet avustajani kanssa. Jos ei ole avustajani työpäivä, ruokin koirat lasten kanssa ja lapset lenkittävät Minkan ja Bertan ennen kouluunlähtöään.

Kun lapset ovat lähteneet kouluun, teen omat aamutoimeni. Päivän paras hetki on, kun talo tyhjenee (vain minä ja koirat!) ja saan nauttia aamupalani rauhassa lehteä tai kirjaa lukien. Useimmiten syön mikroaaltouunissa valmistamaani kaurapuuroa, jossa päällä vehnälesettä, marjoja ja mehukeittoa. Jälkkäriksi juon maitokahvia, jonka mieheni on keittänyt ennen töihinlähtöään. Lämmitän kahvini mikrossa. Kahvin kanssa nautin (?) vitamiineja ja lääkkeitä. Aamuannokseni on kolmea eri lääkettä, yhteensä viisi tablettia. Puurokuvan olen ottanut aamuna, jolloin myös Kuka- chihuahua oli meillä ilonamme.






Käyn fysioterapiassa maanantaisin ja keskiviikkoisin. Useinmiten fysioterapeuttini käy meillä kotikäynnillä torstaina tai perjantaina. Tällä kertaa fyssarini "kidutti" minua mm. kuminauhajumpalla.


Tunnin jumpan jälkeen täytyy vähän huilata, joten juon toisen kupin maitokahvia ja syvennyn bujoilun saloihin (Terkut Repulle!).


Päivän kääntyessä iltapäivän puolelle lapset saapuvat koulusta kotiin. Koirat pääsevät ulos, lapset syövät välipalaa ja teemme yhdessä läksyjä.


Jossain välissä on aina aikaa katsoa tabletilta neulepodcasteja ja tehdä käsitöitä.


Mieheni kotiutuu töistä noin klo 17. Tänä kyseisenä päivänä minulla olisi ollut vielä iltaohjelmassa hieroja. Käyn yleensä hierojalla jokatoinen viikko. Tällä kertaa lähetin kuitenkin mieheni hierojalle puolestani, koska hänen alaselkänsä on ollut jumissa jo monta päivää. Minun iltaohjelmaani kuului mm. Salkkarit ja tennarisukan neulontaa.




Jäikö jokin asia askarruttamaan sinua? Mistä haluaisit lukea enemmän? Olen suunnitellut myös postausta, jossa esittelen teille apuvälineitäni.

7 kommenttia:

  1. Koira nimeltä Kuka???? Ai shäätnä, parasta mitä olen kuullut vähään aikaan.
    Ihan kiva oli lukea päivästäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka on Kuurankukan kutsumanimi. Vuosi sitten meillä on vielä mummokoira kutsumanimeltään Nita. Silloin yks tuttu kyseli tavatessamme, että mitkäs ne teidän koirien nimet olikaan: Kuka ja Mikä?

      Poista
    2. Nita on tuossa Avattaressani vasemmalla ja Kuka oikealla.

      Poista
  2. Kiva postaus. Tällaisiahan voisi lukea enemmänkin ja muiltakin. Tirkistelyhalu tyydyttyy ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä kanssasi Repu, joten odotan sinun my day- postaustasi.

      Poista
  3. Noista apuvälineistä olisi kyllä kiva lukea :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että apuvälineeni kiinnostavat. Toivottavasti saan pian otettua kuvat apuvälineistä.

      Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.