torstai 26. huhtikuuta 2018

Huivin pingotus


Tänään aamulla päättelin vihdoinkin Nurmilintu- huivini. Halusin käyttää langan kokonaan, joten neuloin huivin viimeisen pitsiosuuden jälkeen ainaoikeaa, kunnes lanka loppui. Päättelyyn käytin sitten toista lankaa. Päättelyn tein virkkuukoukulla, jotta reunasta tulee joustava. Ostin huivin päättelyä varten pingotusraudat, T- neuloja ja päättelykampoja (englanniksi blockers. En tiedä oikeaa suomenkielistä nimeä). Äsken menetin pingotusneitsyyteni, kun pingotin henkilökohtaisen avustajani kanssa huivin sohvamme divaaniosan tyynyyn. Ensi kastelimme huivin läpimäräksi haaleassa vedessä, jossa oli vähän hiustenhoitoainetta. Nyt huivi saa kuivua tuossa yön yli. Katsotaan huomenna, miltä huivi kuivuttuaan näyttää, kun otamme sen pois pingottumasta.


6 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen <3 Siitä tulee kaunis, tai siis se on nyt jo kaunis.

  PS. Saithan viimeiset kuulumiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, miltä huivi näyttää huomenna.
   Sain kuulumisesi, kiitos. Yritän ehtiä kirjoitella sinulle illemmalla.

   Poista
  2. Ei hätää, varmistin vain, että tuli perille. En tiedä onko vika mun sähköpostissa/koneessa vai missä, kun kaikki sähköpostit ei viime aikoina ole menneet perille.
   Tai sitten mun asiani on olleet niin tylsiä tai mitättömiä, että ihmiset on deletoineet ne saman tien ;)

   Poista
  3. Äläpäs nyt höpsi. Ei kukaan sun sähköposteja deletoi. Meillä ei eilen toiminut netti. Mieheni soitti asiasta Soneralle. Lupasivat korjata asian kahdessa päivässä. Nyt toimii taas.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Emäntä! Yritän saada huivista hyvät kuvat, kunhan olen päätellyt sen.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.