tiistai 18. lokakuuta 2016

Lokakuun SNY- paketti

Sain lokakuun ihanan salainen neuleystäväpaketin sopivasti kotiinpaluuni kunniaksi, eli paketti odotti minua keittiön pöydällä. Mieheni oli noutanut sen minulle valmiiksi Postista. En nyt kirjoita mitään siitä, mikä on lokakuun teema. Tuosta oikealta sivupalkista jokainen voi napsauttaa ja käydä lukemassa teemasta SNY- blogin puolelta. Taikapallomaisesti parini oli paketoinut jokaisen asian omaan pakettiinsa. Minulla meni muutama tovi paketteja availlessa ja jännittäessä, mitä paketeista kuoriutuu. Ihan kuin jouluna.



Ensinnäkin tärkein, eli lanka: kaksi 50 gramman vyyhtiä Filcolana Arwetta classic. Lanka on 80 % superwash merinoa ja 20 % nylonia. Ihanan pehmoinen lanka, ei kutita yhtään ja mitkä värit... Tykkään! Otan vastaan ehdotuksia, mitä tekisin langasta.




Sain kauniin projektipussukan ja SNYni itseaskarteleman kortin.  Onkohan projektipussukkakin parini ompelema?





Sain kolme värityskuvaa, pussillisen suolatonta curryä (tästä mieheni saa loihtia minulle jotain herkkua), huumaavantuoksuisen ruususaippuan, kolme kaunista nappia ja hauskan "Käsityöt kesken"- kyltin ompeluhuoneeni oveen.





Parini lähetti minulle söpön vauvan sukan. Mihin tarkoitukseen sukka on? Sitten sain tokan ohutta lankaa ja sillesopivan virkkuukoukun 1, 25. Ideoita? Silmukanlepuuttajille minulla on aina tarvetta. Vaikka minulla on näitä muutamia, aina niitä tuntuu olevan liian vähän. Vai olisinkohan onnistunut hukkaamaan niitä? Pisteenä iin päälle sain todella kauniit  pikkusakset ja niille ilmeisesti parini ompeleman suojapussukan, joka onkin tarpeen, sillä sakset ovat todella terävät. SNYni kirjoittaa, että voin heittää saksien suojuksen roskiin, kunhan teen itse paremman. No en todellakaan heitä mitään roskiin! Minusta suojuksessa ei ole mitään vikaa, enkä todellakaan osaa itse ommella minkäänlaista suojusta, saatikka parempaa.



Tuhannet kiitokset ajatuksellakasatusta ja runsaasta paketista, salainen neuleystäväni!



Perjantaina oli kolahtanut postilaatikkoon talven Novita- lehti.

10 kommenttia:

  1. Vauvasukka ja napit ovat kierrätystä ja se lokakuun haaste, kehittele niistä jotakin! Saksien suojus voisi olla vuori, jonka päällystät nätiksi? tuo vinokaitaleen ompelu ei oikein luontunut, vaikka oikeasti yritin... Siitä puuttuu vielä kiinnitysmekanismi, kuten nappi tai neppari. Ohut lanka oli minulle mukava yllätys, kun halusin lahjoittaa jotakin pätkävärjättyä pieneen virkkaukseen sopivaa materiaalia. Ruusu, orvokki, tahi nenäliinapitsi, mitä vain keksitkin siitä tehdä. Kirjava lanka on sukkalankaa, mutta sopii moneen käyttöön, juurikin pehmeytensä ansiosta. Tee mieleisesi asuste. Mielenkiiinnolla odotan reseptiä, mitä Miehesi tekee mausteesta? t. SNY, lokakuun tunnelmissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Nythän minulla on vaikka mitä tekemistä. Pikkuruinen sukka tuntuu haastavimmalta tehtävältä. Mitä siitä tekisin? On niin söpö sellaisenaan.

      Poista
  2. ihana paketti <3

    Sukan täytät vanulla ja teet pehmon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselleni tuli vain mieleen vauvakortti tyttövauvalle. Siis sitten kun joku saa tyttövauvan, voisin koristella kortin söpöllä vaaleanpunaisella sukalla.

      Poista
  3. Ooh, ihanan värinen lanka! Muutenkin ihanan paketin olet saanut.

    VastaaPoista
  4. Hauska paketti ja aivan huippuihania lankoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin! Sinäkin sait ihanan paketin ja kissanmuotoinen taikapallo oli ihan huippu.

      Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.