torstai 26. tammikuuta 2017

Sämpylät

Villa Tuta- blogista löysin näiden herkullisten sämpylöiden ohjeen. Olen tehnyt näitä jo kahdesti henkilökohtaisen avustajani kanssa. Graham- ja vehnäjauhot korvasimme sämpyläjauhoillla, koska meillä ei ollut grahamjauhoja. Suosittelen lämpimästi!


Eilen taksimatkalla fysioterapiaan napsin kauniita kuvia auringonlaskusta.


Ilmottautuminen kevään kierrokselle salainen neuleystävä- leikkiin on alkanut. Täältä voit lukea lisää asiasta. Kaikki ilmottautumaan, mars mars!

8 kommenttia:

 1. Oi kun herkullisen näköisiä sämpylöitä! Melkein kuule saat minunkin "leipomispeukalon" syyhyämään :) En muistakaan koska olisin viimeksi leiponut, muuta kuin pipareita toissa jouluna ja joulutorttuja nyt viime jouluna. Nyt jäi ne piparitkin leipomatta... Ja se taatelikakku :)
  Nuo sämpylät näyttävät niin pehmeiltä - voih, tosi ihanilta!

  Salaista neuleystävää olen tässä harkinnut ja harkinnut.
  Tiedätkö, ensimmäisen kerran AM jupisi mun lankavarastosta! Ja siitäkin vain sen takia, kun hän haluaisi kesäki pipon, sellaisen puuvillaisen ja SIIHEN mulla ei ole lankoja. "Miten VOI olla, että ihmisellä, jolla on noin paljon lankoja, ei ole siihen sopivia lankoja, vaan ne pitäisi ostaa.." Sanopa se....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt yllätät AMn tuoreilla sämpylöillä. Toi on helppo ja takuuvarma ohje.
   Äläkä yhtään harkitse SNYtä. Sä oot mukana ja sillä siisti.
   Sun lankavarasto on selvästikin liian pieni. Käyt vaan vähin äänin ostamassa tarvittavan langan. Sitten sanot AMlle, että löysit sittenkin sopivaa lankaa vatastostasi.

   Poista
 2. Herkulliset sämpylät on oikein hyvä tapa huolehtia rakkaistaan, tuoksuvat meille asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti nuo sämpylät maistuvat kaikille leivontapäivänä. Pitää toppuutella, että riittävät kaikille. Jos joku sämpylä sääästyy seuraavaan päivään, se ei kelpaa enäää kenellekkään.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ei toki ole pakko tehdä mitään, mitä ei halua. Mitä sä et halua?

   Poista
 4. Itsetehdyt sämpylät ovat kyllä herkkua...tuoreina.

  VastaaPoista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.