keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Postin tuomaa

Ihana salainen  neuleystäväni ilahdutti minua välimuistamisella. Itseaskartelemassaan kortissa ystäväni kysyy minulta ostokäyttäytymistäni käsityölehtien suhteen. Minulle tulee tilattuina Taito ja Novita. Satunnaisesti saatan ostaa jonkun kässälehden. Juuri nyt minua kiinnostaa Unelmien Käsityöt numero 2, joka ilmestyy 27. 9.
Sain  myös teetä ja kaksi heijastinta, josta toisen ystäväni on tehnyt itse.
Kiitos syksyisestä ilahdutuspostista!


Seijasiskon blogissa arvuuteltiin jokin aika sitten Kissapeiton  arvoitusta. Minä en kyllääkään arvannut oikein, mikä peitto on Seijasiskon koukulla. Mutta koska ollin kisan eka arvaaja, minäkin sain palkinnon. Kiiitos Seijasisko!


12 kommenttia:

 1. Ihanaa postia on postipoika kuljettanut sinulle!

  VastaaPoista
 2. Mukava että posti on kulkenut perille. Ja sainkin emolta eilen s-postia, koskien niitä huulirasva purkkeja. Ostin ne siis tokmannilta, pakkauksessa oli 6 purkkia, 3 glitteristä ja 3 tavallista ja aina kaksi samaa makua. T:Sny:si1.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huulirasvainfosta! Nämä huulirasvat ovat minulle uusi ja miellyttävä tuttavuus. Tekee mieli kokoajan rasvata huulia.

   Poista
  2. No sitten voinkin sen verran paljastaa seuraavaa pakettia, että niitä on tulossa lisää. Itse tykästyin niihin kanssa, ja meillä asuu muitakin innokkaita huulirasvojen käyttäjiä niin päätin ostaa sellaisia että ei ainakaan isännän taskuun aina päädy, tosin kuin ne "tavalliset" huulirasvat.

   Poista
  3. Kiva kuulla, niin en nyt ryntää ostamaan noita lisää. Minunkin tyttäreni himoitsee kauniita palloja. En raaskinut noista toista antaa tytöille. Oranssin 10- vuotias tytär pudotti avonaisena lattialle. Ehkä annan nyt sen hänelle.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.