torstai 12. lokakuuta 2017

Lokakuun SNY- paketti

Tänään sain tekstarin noudettavasta paketista juuri sopivasti, kun olin lasten koululla ihan postin vieressä. Vanhempainvartin jälkeen hain paketin postista ja kiireellä kotiin avaamaan sitä. 10- vuotias hovivalokuvaajani on jälleen valokuvannut paketin sisällön.


Sain neljä 50 gramman kerää Dropsin lankaa, kaksi kerää Lacea ja kaksi kerää Fabelia. Lankoja silmälläpitäen salainen ystäväni lähetti minulle kolme huiviohjetta ja kolme sukkaohjetta. Fabelia olen neulonut, mutta Lace on minulle uusi tuttavuus. 50 grammassa on 400 metriä, joten todella ohutta se on.
Samoja huulirasvoja, joita sain syyskuun paketissa kaksi kappaletta, sain nyt peräti seitsemän kappaletta. Näistä riittää jaettavaksi, kuten ystäväni kirjeessään toivoo. Niinpä annoin kaikkien kolmen tyttäreni valita omansa huulirasvoista. Minulle jäi kaksi minttua ja kaksi meloonia.
Herkkuna paketista löytyi kolme pussia Sadepäivän ilo- teetä ja kolme pussia Vanilla latte- kahvia.
Ystäväni on itsetehnyt todella kauniita silmukkamerkkejä: kolme tavallista silmukkamerkkiä ja kolme kerrosmerkkiä papukaijalukolla.


Sokerina pohjalla sain vielä pyöröpuikot lempparimerkkiäni, eli KnitPron Zingit koossa 3 mm 80 cm kaapelilla.

Kiitos sinulle salainen ystäväni aivan ihanasta paketista!

10 kommenttia:

 1. Onpa ihana paketti ja värit niin teeman mukaiset. Olet kyllä ansainnut tämän. Olit niin ahkera sny minulle.

  VastaaPoista
 2. Moikka!Kiva että paketti on taas löytänyt perille! Ja hienoa että tytöille löytyi huulirasvat. Muistin mitä unohdin pakettiin sujauttaa, kun vein sen postiin. Olin ostanut meille molemmille roosanauhat, mutta ne olivat unohtuneet kassiini. Eli postia tulossa lisää. Kiva että paketti miellytti, ensikuun paketti onkin jo hieman pohdinnassa, teema on mahtava ja paljon olisi ideoita, saa nähdä miten käy toteutuksen. T:Sny:si1.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun olet niin aktiivinen ja panostat paljon minun ilahduttamiseen. Arvostan!
   Ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista
  2. Kiitos kivasta palautteesta! Roosanauha täällä vielä odottelee postitusta, kun kuoreen olisi tulossa muutakin, kun vaan saan valmiiksi. Mukava ilahduttaa. toivotaan, että kierroksen loppuun saakka onnistun ilahduttamaan.

   Poista
  3. Kyllä nyt taas on taikapölyä ilmassa, kun emo antoi sinut minun parikseni.

   Poista
 3. Nyt on SNY:si räjäyttänyt pankin, niin runsas, ihana ja kaunis paketti! Taikapölyä, sitä on SNYsi ympärillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosellakin! Parini näkee paljon vaivaa minun ilahduttamiseen.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.