torstai 14. joulukuuta 2017

Lukunurkkaa ja postintuomaa

Eilen kuuntelin iltasadukseni Mauri Kunnaksen Ujon Elviksen. Tykkäsin! Tosin tästä kirjasta pitää nähdä myös kuvat.Postilaatikosta löytyy jo joulukortteja. Eilen löysin sieltä hauskan karkkikortin. Karkit on joku jo syönyt,  ehkä postin täti. Kiitos PossuMunkki!6 kommenttia:

 1. Mauri Kunnaksen kirjat on kyllä ihania, ja kuvat eritoten. Ihana kortti tullut myös. Ja minultakin pitäisi postia olla tulossa, tai ainakin isäntä väitti kuoren postilaatikkoon vieneensä. Täällä kasataan viimeistä pakettia, toivon että saan sen huomiseksi valmiiksi. T:Sny:si1.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain jo sinunkin postisi. Kiitos! Esittelen ihanuudet blogissa heti kun ehdin.

   Poista
  2. Kiva että on tullut sisältöineen perille. Minulle on nyt sattunut pari kertaa aika huono tuuri kirjeiden kanssa. Kummitytölle oli mennyt vain kortti perille saakka mukana oli muutakin (villasukat ja korvikset), ja toinen kummityttö ei ole saanut kirjettä ollenkaan. Mutta hieno juttu että olet saanut postini, jään odottelemaan esittelyä ;)

   Poista
  3. Moikka taas! Sellaista tulin ilmoittamaan että paketisi lähtee viim. Maanantaina matkamaan luoksesi. Paketti on muutoin valmis mutta paljatus kirjettä en ole vielä kerennyt kirjoittamaan, joten teen sen viikonlopun aikana. T:Sny:si1.

   Poista
  4. Tämä selvä! Ei mitään kiirettä.
   Tunnelmallista viikonloppua sinulle!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.