maanantai 28. maaliskuuta 2016

2. PääsiäispäiväToivon aurinkoista 2. Pääsiäispäivää kaikille blogissani vierailijoille! Pornaisissa paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta. Lämpöasteita on 10. Ulkona näyttää ja tuntuu ihan keväältä.
Kuvassa teitä ilahduttavat lasteni istuttamat ruohot ja poikani niihin asettelemat koristeet. Kerrankin meillä on kunnon ruohot. Yleensä muistamme istutuspuuhat liian myöhään ja pääsiäisenä meillä on vain multa ja siinä pari hassua kortta.


Jagulaari "Tää alkais nyt"- blogista kirjoitti virkkaavansa Simpukkahuivia, johon sai idean minulta. Haluan kertoa teille, että minullakin on koukulla Simpukkahuivi SNYni lähettämästä Novitan Aalto- langasta. Vasta on eka kerä lopuillaan. SNYni lähetti minulle lankaa kolme kerää à 100 grammaa, joten iso huivi on tulossa. Tykkään kyllä tästä langasta kovasti. Sitä on kiva virkata. Joten eiköhän se kelpaa minulle lempparilankani Novitan Puro Batikin tilalle.

16 kommenttia:

 1. Hyvät ruohot todellakin! Minä en laittanut ensinkään pääsiäiskoristeita muuta kuin yhden tulppaanikimpun. Narskut ostin pari viikkoa sitten ja laitoin ne ulos rapunpieleen. No nehän paleltuvat muutamana parikymmenasteisena pakkasyönä kun en viitsinyt niitä ryhtyä suojaamaan. Mutta menihän tuo pääsiäinen näinkin ihania aurinkoisia päiviä vietellessä. Mukavaa maaliskuun loppua Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! Onko siellä ollut parikymmentä astetta pakkasta? No huh huh! Ei ihme, että narsissi paleltuivat. Minäkin paleltuisin. Minullakin on narsissiruukkuja kuistilla.

   Poista
  2. Kyllä meillä oli muutama tosi kylmä yö, n. -18, reilu viikko sitten. Päivällä lämpötila kohosi kuitenkin muutaman pakkasasteen lukemiin. Eilen ja tänään on ollutkin oikein keväistä, +8 tuntuu jo varsin hyvältä.

   Poista
  3. Kevättä kuitenkin jo sulla, kun olet esikasvatuksenkin jo aloitellut.
   Pornaisissa paistaa taas aurinko pilvettömältä taivaalta ja lämpöasteita on 4. Kun katson keittiön ikkunasta ulos, näyttää ihan keväältä, kunhan en katso maahan. Maassa kun on vielä lunta.

   Poista
 2. Hih - näytin kuvaa sinun huivista ja minun tekelettä Puoliskolle: kyllä se sanoi niiden muistuttavan toisiaan :D
  Eli olen onnistunut lukemaan ohjetta oikein; jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno homma! Nyt vaan jatkat virkkaamista ja pian saan ihailla sinun Simpukkahuiviasi. Mallikerta jää tosi nopsaan mieleen ja sitten voi vaan nauttia tekemisestä.

   Poista
 3. Kauniit on ruohot :-)
  Meilläkin on muutamat nätit ruohot pöydillä. Lapset olivat laittaneet koulussa ja päiväkodissa omansa, ja kotonakin kylvettiin.
  Kauniin keltaisen tulilatvan ostin itselleni piristykseksi <3
  Täälläkin paistaa aurinko upeasti ja lämpöasteita on. Huono puoli vain se, että piha on niin peilijäällä, ettei sinne viitsi lähteä liukastelemaan :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole käynyt tänään ulkona, mutta mieheni sanoo, ettei ole liukasta. Ehkä menemme etukuistille juomaan päiväkahvit aurinkoon.

   Poista
 4. mukavaa maanantaita ja alkanutta uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 5. Somat pääsiässomisteet teillä ja kaunis huivi tekeillä.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Joo, oikein harmittaa, että nyt pitää jo siivota pääsiäiskoristeet pois.

   Poista
 7. Täällä keritään taikapalloa... Ompa kiva jos tykkäsit vieroituslangasta, puro batikin poistuminen on harmi, mutta on huojentavaa kuulla että Aalto kelpaisi tilalle. Langanostokiellossa oleva Snysi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mua alkoi taas jänskättää. Taikapallo on mun lemppari. Sitä on kiva keriä kumpaankin suuntaan. Ollaan sitten kumpikin paitsiossa lankojenoston suhteen. Onneksi sä saat ostaa lankaa mulle ja mä omalle parilleni.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.