perjantai 18. maaliskuuta 2016

Aurinkoista viikonloppua!


Alla iloksenne viikon koirakuva, jossa Bertta, 1 vuotta ja 3 kuukautta, miettii maailman menoa.


Tällähetkellä Pornaisissa tupruttaa lunta taivaan täydeltä. Aamusella paistoi aurinko ihanasti. Aurinkoa toivon kaikille blogissani vieraileville. Jos ei aurinkoa näy taivaalla, yritetään kuitenkin pitää mielemme aurinkoisena.

10 kommenttia:

 1. Kiitos samoin!

  Voi toista suloisuutta <3. Täällä paistaa aurinko. Ihana oli tehdä vkosiivous auringonpaisteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pornaisissakin paistaa taas aurinko. Lumipyry loppui yhtä nopeasti kun alkoikin.

   Poista
 2. Soma pikkukaveri. Aurinko paistaa, ilma on kuitenkin talvinen kylmän tuulen ansiosta, mutta viikonloppu on täällä, kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli tänään monenlaista säätä. Aurinko paistoi, pyrytti lunta ja välillä tuuli. Ihan yhtäkkiä sää vaihtui toiseen.

   Poista
 3. Aurinkoista viikonloppua teillekin! Täällä satoi myös aamulla lunta, kaikenpäivää on tuullut kovasti. Ei anneta sään haitata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei anneta juu. Tytöt haki koiralenkillä oksia ja lauantaina on iso urakka koristella ne virpomiskuntoon.

   Poista
 4. Aurinkoista viikonloppua myös Pornaisiin! Täällä on paistanut aurinko ja koko päivän on tuullut niin, että tukka lähtee päästä :)
  Hienohelma ei edes lenkille voinut mennä tänään, kun oli muka niin kylmä..ja aina ennen "vaahtosi" kuinka sää on asennekysymys ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin tyttäreni houkutteli ulos lenkille. Ei huvittanut. Askartelin just Pääsiäiskortteja. Että samanlaisia hienohelmoja ollaan kumpikin.

   Poista
 5. Ihana koira! Minun Koirapoika vielä nukkuu, mutta kait tästä on lenkille lähdettävä. On pakkasta ja aurinko paistaa, joten ammuhankikävelyä voisimme kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bertta on kyllä oikea sydäntenmurskaaja. Minä ajelin äsken kauppaan sähkömopolla. Vilu meinasi tulla, kun on pakkasta on 5 astetta.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.