lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kevätkynnet




Aino teki minulle kauniit kevätkynnet. Kynnet on lempiväriäni lilaa ja on blingblingiä. Alimmaisessa kuvassa kynnet pohjatöiden jälkeen, ennen väriä ja koristelua. Tykkään! Kiitos Aino!



Possumunkin blogissa on kuvia kevään ensimmäisistä Leskenlehdistä. Tästä innostuneena lähdimme mieheni kanssa ulos katsomaaan, löytyisikö meidän kulmilta jo Leskenlehtiä. Ja löytyihän niitä!


Kun esikoispoikamme oli pieni, olisko ollut 3- vuotias (nyt hän täyttää huhtikuussa 25 vuotta), hän oli iskän kanssa pihallamme. Yhtäkkiä hän osoitti jotain maassa ja huusi: "Kato iskä, kevään ensikivi!"

14 kommenttia:

  1. Wau, mitkä kynnet!
    Täällä ei oo leskenlehdistä tai muustakaan tietoa.
    komeat kinokset on vielä maassa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tosi paljon näistä kynsistä. Mullekin oli yllätys, että täällä on jo Leskenlehtiä.

      Poista
  2. Hienot kynnet taas! Mun kynnet ovat aivan luomut ja huonossa kunnossa nekin! Jatkuvaa käsidesin käyttöä normikäsienpesun lisäksi. Talossamme riehuu mahatauti :(
    Leskenlehtiä miekin olen etsiskellyt, turhaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on omat kynnet, joihin tyttäreni tekee päälle geelilakkauksen ja koristelut. Omat kynteni eivät kyllä kestäisi pitkinä ilman geelausta.

      Poista
  3. Suloiset leskenlehdet, kevät on täällä! Kauniit kynnet, ihanat kimallukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään ei ole kyllä yhtään keväinen sää. Pilvistä ja sataa vettä. Lämpöasteita 5.

      Poista
  4. Ihanat kynnet! Mun niin tekisi mieli tuollaisia kynsiä, mutta nuo geelikynnet ei pysy mulla :( Jos vielä kerran kokeilisi, jos vaan oli jotain "vikaa" laittamisessa ;)
    Silloin kun olin vielä töissä, mulla oli "aina" tuommoiset ihanat, pitkät kynnet, akryylia? No, jotain kuitenkin, ne pysyi hyvin, monta viikkoa. Hävyttömän kalliit. Mutta kun niihin tottui, niin niitä osasi varoakin, eikä koko ajan tökkinyt joka paikkaan, vaikka teki mitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mikäs niissä nyt oli, etteivät pysyneet? Olisko vika tekijässä? Kannattaa mennä jollekin toiselle tekijälle. Jos kynnet ei pysy kauaa, valittamaan kynsientekijälle. Kalliit kynnet, kyllä niiden pitää kestää!

      Poista
  5. kauniit kynnet.

    Ei näkynyt äsken lenkillä leskenlehtiä, kun kävin lenkillä Leevin & Milkan kanssa. Kuitenkin 4,5km käytiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän niitä näy teilläkin pikapuoliin, jos aurinkoiset säät jatkuu. Meillä paistaa nytkin pilvettömältä taivaalta.

      Poista
  6. Voi onko jo leskenlehtiä näkyvillä? Täällä Etelä-Pohjanmaalla ei taida ihan vielä olla... Ehkä ensi viikolla...?! Täytyypä kunnostautua ulkoilemaan josko vaikka näkisi näitä kevään ensimmäisiä kukkasia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekaan ei tullut mieleenkään, että nyt jo on Leskenlehtiä, ennenkuin näin kuvat Possumunkin blogissa. Kannattaa ulkoillessa kuikuilla ojanpiantareet tarkkaan.

      Poista
  7. Ihanat kynnet!
    Minä olen toistaiseksi nähnyt vain noita ensikiviä, kun kävely on hidasta ja pysyttelen lähinnä koirankakkamaisemissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Sieltä koirankakkojen seasta ne Leskenlehdet nousee. Olkaahan silmät tarkkoina Koirapojan kanssa.

      Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.