lauantai 25. kesäkuuta 2016

Juhannus 2016






Tällaisia tunnelmia täällä maalla. Sää oli eilen epävakainen. Välillä tuli kuurosateita. Onneksi ei satanut, kun olimme kokolla. Mitenkäs teidän muiden keskikesän juhla on sujunut?

Kävijälaskurini pyörähtää ihan juuri tasalukuun. Huikeaa! Sen kunniaksi Kodin Ruhtinatar pistää pystyyn tämän blogin ihka ensimmäisen arvonnan. Nyt en ehdi edes miettiä palkintoa, kun pitää saada arvonta äkkiä pystyyn. Eli lähetän jotain mukavaa sille, joka bongaa tasaluvun tai luvun, joka on lähimpänä kymppitonnia. Tsempit kaikille tasapuolisesti!

35 kommenttia:

  1. Ihanaa, jossain on vielä oikeita heinäseipäitä :D Niistä tulee ihan lapsuus mieleen, kun muorin ja vaarin heinäpellolla olin "palikkatyttönä" (nomen est omen?) ja juoksutin niitä välikeppejä heinäseipäisiin sitä mukaa kun toiset hankosivat heinää seipäille. Sitä kuivan heinän tuoksua ja pölyä!
    Ja kerran matkustin muorin (siis isän äidin) kanssa semmoiset 50 km traktorin lavalla, kun autoihin (meitä oli aina iso porukka heinää tekemässä ja perunoita nostamassa yms.) ei enää mahtunut. Me istuttiin muorin kanssa traktorin lavalla ja syötiin loput eväät kun vaari ajoi mummolaan :D Oi niitä muistoja *niisk*

    Niin ja minä bongasin luvun 9994 :D Melkein osui kohdalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania muistoja! Minä olen allerginen heinille, joten en innostu kuivien heinien tuoksusta ja pölystä. Tuolla meidän kylän kokkopaikalla on joka vuosi tehty tilaa tapahtumalle niitttämällä heinät seipäille. Kokolla käy myös ulkomaisia vieraita, joille on elämys nähdä ekaa kertaa heinäseipäitä. Eipä noita heinäseipäitä juuri enää missään nää, kun nykyään tehdään säilörehua niihin valkoisiin palloihin.

      Poista
  2. 9997

    Me oltiin to-la mökillä. Hieman väsynyttä porukkaa tänään meillä.. Kohta toivottavasti jo nukkumaan. Itse en malta hengähtää/istahtaa, kun tuonne mennään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli sinä olet yksi väsyneen porukan jäsen? Nyt ajoissa unille, että jaksat huomenna touhuta uusin voimin. Me ollaan menossa huomenna kesäteatteriin.

      Poista
    2. Joo, kyllä olen yksi väsyneen porukan jäsenistä :D. Isäntä laittoi torstaina uima-altaan.. kuka kantoi muuripadasta lämmennyttä vettä? torstaina ei niin hirveästi , mutta perjantaina varmaan tyhjensin 5 kertaa.. Hullun hommaa XD

      Tänään käytiin mökillä, että sain etupihan nurmikon leikattua.. Järkyttävä päänsärky ollut tähän asti.

      Jään odottamaan pakettia :)

      Poista
    3. Toivottavasti päänsärkysi hellittää. Olen tänään pohduskellut palkintoasi. Mukava, kun tunnen sua, niin voin miettiä palkinnon just sua ajatellen. Olisko sulla mitään toiveita?

      Poista
    4. En toivo mitään, vaan odottelen mielenkiinnolla, mitä löytyy :)

      Poista
    5. Yllätykset ovat parhaita :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Onnittelut Red Dragon! Ja vieläpä ihan tasaluku. Täähän ratkes äkkiä.Mietin sulle jonkun kivan palkinnon ja laitan tulemaan ensi viikolla.
      Sun osoite mulla onkin.
      Helvetinpöllö; haluaisin kuulla myös sun ja AMn Juhannuksesta.

      Poista
    2. Nyt vastaa hoksasin, että tuollahan on ihan ekana Helvetinpöllön juhannusmuistot. Sori! Mä oon nyt näköjään ihan sekaisin. Taitaa olla parasta lähteä nyt suihkuun. Mites tää Juhannus sujui?

      Poista
    3. Tämä juhannus meni ihan vaan kotona: Poika tuli eilen käymään ja oltiin kolmestaan tässä kotona; lähti illalla omaan kotiinsa siivoamaan ja pakkaamaan.
      Minä olin lauantaiaamuna reipas ja kävin lenkillä (käypä kurkkaamassa Jagulaarin touhuja joutessassas ;)..)
      Iltapäivä jännitettiin pääseekö Poika ylibuukattuun koneeseen - pääsi! - ja nyt ollaan valvottu ja odotetetaan viestiä, että on päässyt perille Fukuokaan Japaniin.
      Sieltä sitten tulee kotiin kuukauden päästä - ja äidin sydän on syrjällään vaikka aikuinen mies onkin :D
      Eli ei sen kummempaa :D :D - kiitos kysymästä.

      Poista
    4. Kävin lukemassa päivityksesi ja toisenkin minulta väliin jääneen.
      Japaniin... menikö poika lomalle vaiko joku työjuttu? Jännää! Toivottavasti on päässyt onnellisesti perille. Kauanko sinne kestää lentää?

      Poista
  4. Ihania kuvia! Mun juhannus on mennyt rauhallisesti. Oon virkannut, katsellut Netfliksiä ja nyt illanpuolella lukenut. Oikein rentoa oleilua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta Jussilta. Kävinkin jo ihailemassa sun kaunista Simpukkahuivia. Mä en oo juurikaan ehtinyt käsitöiden pariin. Äsken neuloin vähän Tiskikukkasta ja katoin Salkkareita tallennuksista.

      Poista
    2. Mulla on vielä seitsemän työpäivää ja sitten alkaa loma. Heinäkuun loppuun tulee palkkaa mutta jatkosta ei tietoa. En saanut sitä paikkaa missä kävin haastattelussa :(

      Poista
    3. No voi itku. Onko sulla plan B? Onko muita paikkoja, joihin voisit päästä?

      Poista
    4. Heittelin tuossa verkkoja vesille aamupäivällä. Avoimia hakemuksia....

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kännykällä töpeksin ja sain saman kommentin lähtemään kahteen kertaan :(

      Poista
  6. Kiitos kysymästä, ihan rauhallisesti on juhannus mennyt. Mökille olisin halunnut mennä kasvimaan kimppuun kun siellä olisi ollut puuhaa yllin kyllin. Miestä ajatus ei kiinnostanut, joten oltiin sitten ihan kotosalla. Minusta tällaiset mitäänsanomattomat ja liki toimettomat päivät ovat tylsiä, valitettavasti. No käsitöitä tietysti olisi voinut tehdä, mutta into niitä kohtaan on täysin kateissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parastahan näissä juhlapäivissä on tehdä just sitä, mitä itse haluaa. Ettei tule tunnetta, että on pakko juhlia tai tehdä perinteisiä Juhannusjuttuja. Harmi homma, ettet saanut miestäsi innostumaan kasvimaasta. Minun miestäni kiinnostaa tällä hetkellä vain jalkapallo.

      Poista
    2. Ei kasvimaa minun miestäni kiinnosta, se on vain ja ainoastaan minun juttuni.Hän puuhastelee siellä kaikenlaista muuta- leikkaa heinikoita tai tekee polttopuita. Eilen vain oli liian kuuma päivä sellaisiin puuhiin, eikä tänäänkään paljoa viileämpi.

      Poista
    3. Varmaan miehellesi kuitenkin maistuu kasvimaasi herkut. Etkö voi mennä kasvimaalle ilman miestäsi?

      Poista
  7. Ihana juhannus teillä, kokko ja kaikki. Jos ette karkaa vielä ensi viikolla maalle saataisiinko omatekoinen KIP aikaiseksi?Anne(npuuhat)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olemme mökkilomalla 4.- 18. 7 Punkaharjulla. Nähdäänkö sen jälkeen KIPin merkeissä?

      Poista
  8. Kiitos kiitos kiitos <3
    Lakritsia syönyt jo jonkin verran.. Ja langalle pitäisi keksiä jotain kivaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että yllätyspalkintosi on onnellisesti perillä ja sisälsi sinulle mieluisia juttuja. Mielenkiinnolla odotan, mitä ihanaa loihdit langasta.

      Poista
    2. tässä mietin, että kävisikö huivilangaksi?

      Poista
    3. Onko liian karheaa? Voithan sä kokeilla. Löytyiskö googlettamalla ideoita kyseiselle langalle.

      Poista
    4. on tässä pientä tutkailua tehtykin :). Jospa saan muut työt valmiiksi ja sitten miettimään tarkemmin.

      Poista
    5. Mielenkiinnolla odotan, mitä keksit.

      Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.