tiistai 20. helmikuuta 2018

Puikoilla Kiukkusukka

Piponen- postauksen kommenteissa ihmeteltiin Kiukkusukka- lankaa, kun kerroin, että sellaista lankaa on nyt puikoillani. Kiukkusukka on Sanni Koivumäen käsinvärjäämä sukkalanka. Minulla on sitä kaksi 50 gramman vyyhtiä. Sanni myy värjäämiään Kiukkulankoja Etsy- kaupassaan. Kävin katsomassa, että juuri nyt hänen kauppansa on tyhjä.Kiukkusukkani värin nimi on "April Likes Blue". Lanka sisältää 75 % villaa ja 25 % polyamidia. 50 grammassa on lankaa 205 metriä, eli lanka on fingering- vahvuista.

Olen aloittanut langasta Mansikka- sukat 14. 11. 2016. Sukat eivät oikein lähteneet etenemään, joku siinä tökki. En oikein itsekään tiedä miksi, mutta aloitus on lojunut ufokopassani siitä saakka. Nyt kun siivosin ufokoppaani, purin sukanaloituksen ja aloitin langasta uuden työn. Tarkoituks on käyttää kaikki 100 grammaa Kiukkusukkaa. Neulon 3. 50 mm Knit Pro Zing- pyöröpuikoilla. Kaapelin pituus on 80 cm.

Mitä minulla on puikoilla? Mikä neule siitä on tarkoitus tulla? Oikeinarvanneelle/ - tienneelle on luvassa jotain pientä kivaa yllätystä.


EDIT klo 22. 20 : Sinisen Sohva Emäntä tiesi heti, että minulla on tekeillä Heidi Alanderin suunnittelema Nurmilintu- huivi. Onnittelut Emännälle!

4 kommenttia:

 1. Kaunis, ihana Nurmilintu -huivi? On muuten rohkeaa purkaa ja muuttaa suunnitelma uusiksi, jos alkuperäinen nuel ei kolahda. Laadukas lanka kestää purkamisen ja uudelleen neulomisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täähän ratkes nopeesti, kun sinä heti tiesit. Onnittelut! Osoite mulla onkin, joten postia tulossa.

   Poista
 2. Siitä tulee se huivi. en minä muista sen nimeä. Oisko se tuo sinisen sohvan emännän tarjoama nurmilintu. Mutta huivia ajattelin ennen kuin kommenttia näin.

  Ihana nimi langalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä on tosiaan oikeassa. Elämäni ensimmäinen Nurmilintu- huivi on minulla tekeillä.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.