torstai 3. toukokuuta 2018

Sairastuvan kuulumisia


Nuorin tyttäremme on sairaana kotona. Jo eilen minä ja henkilökohtainen avustajani kyselimme häneltä, mitä hänen tekisi mieli syödä. Voisimme toteuttaa mahdollisuuksiemme mukaan mitä tahansa, joka vain potilaalle maistuu. Eilen tyttö oli vielä niin huonossa kunnossa, ettei mikään maistunut. Kuumetta oli yli 38 astetta ja maha oli kipeä. Pelkäsin mahatautia, mutta ei onneksi. Tänään tyttö on jo paremmassa kunnossa ja toivoi omenapiirakkaa, jonka hän itse leipoi avustajani kanssa. Tervetuloa kahville ystävät!


Huomenna perjantaina Villapesuohjelma- podcastin tytöt (äiti ja hänen kaksi tytärtään) aloittavat KALin, eli yhteisneulonnan, jossa neulotaan tyttöjen suunnittelema huivi nimeltään Villapesupinnat. Ohjeen mukaiseen huiviin tulee neljää väriä. Kuvassa lankoja, jotka kaivoin esille huivia varten. Nuo Arwetathan sain salaiselta neuleystävältäni huhtikuun paketissa. Olen aika innoissani tästä yhteisneulonnasta. Huivissa neulotaan myös briossia, jota en ole koskaan neulonut. Tytöt ovat luvanneet auttaa briossissa ihan "kädestä pitäen", virtuaalisesti kuitenkin. Tytöt ovat neuloneet jo monta mallihuivia eri langoilla ja väreillä. Valmis huivi on tosi kaunis. Mitäs sanotte, mitkä neljä väriä valitsisin huiviini?

6 kommenttia:

 1. Huh. Huolestuin. Onneksi sairastuvalla voidaan jo paremmin.
  Huivista jättäisin tuon keltaisen pois ja toisen lilan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytär voi jo paremmin, mutta tänään alkoi pojan nenä vuotaa ja hänellä on lämpöä. Joten mukava viikonloppu tulossa, varsinkin kun mies on pe- su Dublinissa.
   Itseasiassa olen jo aloittanut huivin neulomisen. Jätin keltaisen pois ja pyöreän lilan kerän. Lila lanka näytti ohuemmalta, kuin muut langat.

   Poista
 2. Samoilla linjoilla kuin Repu tässä väriasiassa. Onneksi tytär voi paremmin, pikaista paranemista pojalle! Herkullinen omenapiirakka, kiitos kutsusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Emäntä! Kumpikin lapsi vaikuttaa jo ihan terveeltä. Ovat tämän päivän partiotaitokisoissa.
   Milloin saan sinut kahvitteluseurakseni?

   Poista
 3. Hyvät väri valinnat olet tehnyt huiviin. Minullakin haasteen huivin neulomisessa tuo briossi, en ole sitä koskaan neulonut kahdella värillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on ihania lankoja huivissa. Erityisesti Rouva Silmusolmun värjäykset ovat upeita. Ja sinä olet jo pitkällä huivissa. Minä takkuan alun kanssa. Luulenpa, että meitä on monta, jotka menetämme briossineitsyytemme Villapesupinnat- huivin kanssa.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.