tiistai 26. kesäkuuta 2018

Kesäkuun SNY- paketti

Niin vain kevät on vaihtunut kesään ja on aika vihoviimeisen salainen neuleystävä- paketin. Minkan kanssa otin valokuvat paketin sisällöstä ja nyt yritämme yhdessä esitellä kaikki ihanat jutut teille. Onneksi paketissa ei ole mitään syötävää koiralle.

Sain kauniin kesäisen kortin ja herkkuja montaa sorttia. On lakua ja suklaata. Sain paketin käsiini jo eilen ja olen joutunut piilottelemaan patukoita lapsilta... ja itseltäni.Mansikka- servetit saapuivat sopivasti kesäiseen kahvipöytään. Socki Fine- lankaa sain lempparivärissäni violetissa.  Toinen kerä on monivärinen. Monivärisen lankakerän värit ovat mielestäni syksyiset. Tykkään paketista! Kiitos!Tämän kevään minua on yllätyspaketeilla ilahduttanut Emmi. Emmi pitää Youtubessa Villasukkamurmelin neulepodcastia. Menkäähän kaikki katsomaan Emmin käsitöitä! Kiitos Emmi kevään yllätyksistä! Sinun pakettiisi on hyvä päättää taipaleeni salainen neuleystävä- leikissä. Kiitos Red Dragonille näistä vuosista! Olet ollut paras mahdollinen emo. Toivon sinulle onnea ja menestystä opinnoissasi!Kiitos kortista Repu!

10 kommenttia:

 1. Kaikkea ihanaa sait paketista! Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun eksyit tänne pitkästä aikaa, Aliissi. Nautinnollisia kesäpäiviä käsitöiden parissa sinulle!

   Poista
 2. Onpa taas ihana paketti! Kaikkinensa herkullisen näköinen, suklaineen lankoineen kaikkineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin!
   Saitko ilmoitukset kommenteista sähköpostiisi? Minä en! ☹

   Poista
  2. Eikö ilmoitukset toimi vieläkään? Mulla kyllä tuntuu toimivan, en ainakaan ole huomannut, että kommentteja menisi "sivu suun".

   Poista
  3. Kävin lukemassa ohjeet blogisi kommenteistakin ja toimin ohjeiden mukaan. Josko nyt alkai tulla ilmoituksia.

   Poista
 3. Hieno paketti. Lopetatko sinäkin? Josko sitten jotain muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko leikinhän piti alunperin loppua tähän kevääseen. Olen asennoitunut leikin loppumiseen. Vähän meinasi jo turnajaisväsymys iskeä. Olen ollut mukana jo niin monta vuotta. Monta kertaa on pitänyt jo leikin loppua ja yhtä monta kertaa olen asennoitunut asiaan. Jos SNY- leikki nyt taas jatkuu, en ole enää mukana. Ainakin nyt tuntuu tältä.

   Poista
 4. ihana paketti. Kiitos sinulle osallistumisesta sny-rinkiin <3
  Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ihanaa kesää sinulle ja perheellesi! Kiitos ringin emolle!

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.