torstai 29. marraskuuta 2018

Joulukalenteri

Kaksi nuorinta lastamme ovat partiolaisia, joten luonnollisesti minulla on partiolaisten joulukalenteri. Partiolaisten kuvakalenteri on se THE JOULUKALENTERI, jota ilman joulu ei tule. Tykkään tosi paljon kalenterin piirroskuvista.


Tänä vuonna ihana mieheni yllätti minut iloisesti antamalla minulle synttärilahjaksi Misanjan lankajoulukalenterin. Kalenteri on pakattu niin kauniisti, etten ole vielä edes raaskinut avata sitä. Enkä varmaan avaakkaan ennen joulukuun ekaa päivää. Vielä pitäisi malttaa kaksi yötä.  Lankajoulukalenterit näkyvät olevan loppuunmyytyjä, mutta kaikkea muuta ihanaa Misanjanpuodissa on kyllä. Tämä ei ole maksettu mainos! Joululahja- lankalaatikko ainakin on mahtava idea. Vieläköhän Joulupukki ottaisi toiveeni huomioon, jos lupaan olla superkiltti?


Tänä vuonna Bertta ja Minkakin saivat omat joulukalenterinsa. Saa nähdä, miten nopeasti ne oppivat saavansa herkkuja, kun kalenterit otetaan esiin. Minun veikkaukseni on kaksi päivää.

Onko sinulla oma joulukalenteri? Millainen?

8 kommenttia:

  1. Lankakalenteri - voih! Meillä ei ole mitään kalenteria, ei minulla ei Koirapojalla. Mutta pärjätään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi netissä on monta joulukalenteria, joista saamme kaikki nauttia. Tietääkseni eräässä kivassa blogissakin on huomenna alkamassa ihana joulukalenteri...
      Minä seuraan myös YouTubessa podcastaajien joulunodotuskalenteria. Se alkoi jo maanantaina.

      Poista
  2. Perinteisesti Partiolaisten adventtikalenteri - joka kylläkin tänä vuonna näyttää alkavan jo 1.12. vaikka adventtisunnuntai on vasta 2. päivä :)
    Viime vuodeltakin jäi yksi, joten olisin voinut aloittaa luukkujen avaamisen jo... mikähän päivä se alkoikaan...
    Ja tietenkin tuo mainitsemasi tietyssä blogissa oleva joulukalenteri, sitä minäkin odotan.
    Mitenkähän toinen blogi, se yksi Possu? Aikookohan hän tehdä meille tänä vuonna kalenterin, mitä luulet?

    Huomenna ajattelin käydä Life -myymälässä katsomassa, löytyisikö heiltä vielä niitä teekalentereita, semmoista tekisi mieli.

    Tuo lankakalenteri on ihana! Toivottavasti niitä saisi ensi vuonnakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä ole ainakaan vielä Possun blogissa mitään joulukalenteriluukkua. Onko hän lupaillut sellaista? Repulle kävin jo jättämässä arvaukseni.
      Misanjassa näkyy olevan edelleenkin neulojan adventtikalentereita myynnissä. Siinä on jokaiselle adventille oma lankayllätys ja lisäksi jotain muuta pientä. Instagramissa on näkynyt paljon näitä Misanjan kalentereita.

      Poista
  3. Adventtikalenteri langoista, sellainen on ihana! Ensi vuonna voisimme järjestää sellaisen vaihdon? Osallistuin joulukalenterivaihtoon ja huikean kauniit paketit odottavat avaamistaan. Oma SNY:nikin lähetti kalenterin ja ostin messuilta meille kalenterin. Isännän henkilökohtainen kalenteri on kun hän toimii muottina, neulon hänen joululahjaansa! Suloista joulukuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulukalenterivaihto onkin loistava idea. Se toteutetaan ensi jouluna. Pitää ruveta sitä hyvissä ajoin puuhaamaan heti alkusyksystä.

      Poista
    2. Hyvä ajatus tuo joulukalenterivaihto - pitää vaan muistaa ja muistuttaa siitä ajoissa.
      Teejoulukalenteria en saanut tänään, mutta käyn yrittämässä maanantaina uudestaan, silloin pitäisi Punnitse & Säästä -myymälän saada niitä. Pitäkää peukkuja :)

      Vaan tuleehan se joulu muutenkin: ihanaa kun saadaan Poika jouluksi meille, kun viime vuonna oltiin kahdestaan; "anoppiperinteiden" lisäksi.
      Niin ja meidän rakasta Varapoikaa odotan tietenkin <3

      Poista
    3. Joo, joulukalenterivaihtoa pitää alkaa puuhaamaan hyvissä ajoin, jos on tarkoitus saada koottua toiselle 24 luukkua. Toivottavasti tärppää teejoulukalenterin kanssa.
      Ihanaa, että saatte pojan jouluksi kotiin. Tuleeko tyttöystävä ja kissa myös?

      Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.