maanantai 3. kesäkuuta 2019

Sitä sun tätä


Olen ollut todella laiska bloggaaja. En ole myöskään ehtinyt / jaksanut vierailla teidän muiden blogeissa. Anteeksi! Yritän parantaa tapani ja ryhdistäytyä.

Jouduin tilaamaan Kodin Kuvalehden kolmeksi kuukaudeksi, jotta sain kaupanpäälle Rakas villasukka 2- kirjan. Kirjaa ei ole missään myynnissä. Sen sai vain Sanomalta lehtitilausten kaupanpäälliseksi.  Ymmärtääkseni kirjaa ei ole enää saatavissa Sanomaltakaan, kuten ei 1- osaakaan.


Tässä kuva meidän pihalta tänään klo 18. Olen ollut näissä kuvahaasteen kuvissakin todella saamaton. Itse ehdottelin muille tätä kuvahaastetta, enkä itse saa mitään aikaiseksi. No joka tapauksessa: NYT ON KESÄ!


Tuhannet kiitokset ihanasta postista Repu !Aino loihti minulle kesäkynnetkin jo. Eikö olekin hienot? Tykkään itse näistä kovasti. Kiitos Aino!

Tässä vielä lopuksi teille pakollinen koirakuva. Kuvassa Bertta kauneusunillaan.


6 kommenttia:

 1. Voi Bertta <3
  Ihanat kynnet sulla taas, koskahan mä pääsisin sinne teille kynsien laittoon :) Miten nuo sun kynnet on tehty; onko ne akryylia tms.? Vai onko sun omat kynnet noin pitkät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä pääset Ainon kynsistudioon milloin vain, kun vaan sovitaan.
   Mulla ei ole mitään pidennyksiä. Vain omat kynnet. Ei ne pysyisi noin pitkinä ilman kovetettua geeliä päällä. Kynsissä on alla UV- valolla kovetettava geeli. Sen päällä on geelilakkaus ja timantit liimattuna. Päällimmäisenä on loppusilauksen antava läpinäkyvä geeli, joka tuo kiillon. Aino osaa selittää tän paremmin ja osaa oikeat termit.

   Poista
 2. Ihanat kynnet! Nyt on väri paikallaan :) Ja koiralla kivat päikkärit.
  Ei blogia tarvitse päivitellä, jos ei siltä tunnu. Kaikillahan innostus vaihtelee. Minullakin on aikoja, kun ei löydy jutun juurta. Nyt tuo kasvimaa muuttaa muotoaan koko ajan, joten siitä on helppo postailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mulla jutun juurta löytyy. Se ei ole ongelma. Mulla on luonnoksissa useita juttualoitelmia MS- taudista. Viitsimistä hillitsee bloggailun työläys. Pitää saada otettua järkevä kuva ja liitettyä se tekstiin. Just toi kuvien kanssa sähellys ei innosta. En oo mikään valokuvaaja. Ehkä kuvien saamiseen blogiin on joku helppo kikka, en vaan tiedä mikä se on.

   Poista
 3. Ihanat kynnet ja timantit. Blogia kirjoitat kun jaksat, omaan tahtiin. En pääse tapaamiseen Lapaseen, työtä teen. Hengessä olen luonanne ja odotan raporttia. Tartutko jämälsnkahaasteeseen kesän iloksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, että työ haittaa tapaamistamme. Olisi ollut kiva nähdä pitkästä aikaa, kun ei meidän Punkkustreffitkään onnistu tänä kesänä. Pitää suunnitella jo seuraavaa tapaamista. Ehdotuksia?
   Mikä jämälankahaaste? En ole kuullutkaan. Jossain blogissako? Olen nyt ihan pihalla blogistnian jutuista (kin).

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.