sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Kiitos


Kiitos kortista Repu !

Siis miten te muut saatte blogejanne päivitettyä.? Tähän on tullut jotain päivityksiä vissiin. Tuon ylläolevan linkin laittoon sain tuhrattua paljon aikaa, ennenkuin tajusin, miten se nyt tehdään. Ja valokuvat... minulla on valokuvia kesäkynsistäni, koirista, kesäisestä puutarhasta, valmiista ja keskeneräisistä käsitöistä, mutta argh! miten työlääksi kuvien laittaminen blogiin on tehty. Suoraan puhelimella otettuja kuvia ei voi tänne napsia, kuten aiemmin. Repun kortista otin kuvan tabletilla ja sen sain blogiin suoraan, kun teen tätä päivitystä tabletilla. Miten te saatte kuvia blogeihinne helposti ja nopeasti?

5 kommenttia:

 1. Hmm...En kyllä oo huomannut muutosta bloggerin toiminnassa - tai sitten ne muutokset on menneet mulla siinä samassa kun on mennyt kaikki muukin, kun päivitin koko kannettavan. Sen kanssa muuttui niin moni asia *huokaus*
  Esim. kuvien kanssa joudun tällä hetkellä turaamaan niin, että lähetän kuvat puhelimesta sähköpostiin ja siirrän ne sieltä sitten joko ihan vaan työpöydälle tai johonkin kansioon ja sieltä sitten raahaan kuvan blogiin.

  Helpommalla pääsisi kun saisi siirrettyä kuvat suoraan puhelimesta koneelle, mutta sen tämän koneen päivitys juuri teki, että kuvien siirtäminen ei onnistu :( Ja Poika unohti sen korjata käydessään...

  Tabletilla kuvien siirtäminen blogiin onnistuukin varmaan helpommin, mutta kun mulla ei oo tablettia :)

  Vihonviimeistä tämä digilogia välillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä päivitän blogiani tabletilla ja helppoa se ei ole. Aiemmin sain tablettiin suoraan kännykällä ottamani kuvat ja siitä blogiin. Nyt pitäis vissiin justa tallentaa ensin jonnekin ja jotain... huoh! Ehkä tähän tablettiin on tulllut joku päivitys, joka hankaloittaa bloggailua. En tiedä!

   Poista
 2. En ole koskaan suoraan siirtänyt kuvia. Ensin tallennan läppärille, sitten muokkaan ja pienennän. Tallennan uudestaan työpöydälle ja raahaan blogin kansioon - että aikaa kuluu. Ehkä sen vois tehdä helpomminkin, mutta tähän olen tottunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa työläältä ja sinä jaksat päivittää blogiasi monta kertaa viikossa. Respectit siitä!

   Poista
 3. Noin minäkin tein aiemmin, mutta enää se ei jostain syystä onnistu.
  Kiitos samoin ihania kesäpäiviä sinulle!

  VastaaPoista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.