lauantai 26. joulukuuta 2015

Joulujuttuja

Possumunkin blogissa oli joulukalenteri, jossa oli kaikenlaisia mukavia tehtäviä joulunodotusta piristämään. Minun arvaukseni osuivat muutaman kerran kohdalleen ja siitä hyvästä Possumunkki muisti minua kivalla yllätyksellä. Kaunis kiitos sinulle Possumunkki jälleen!Mieheni äiti teki viimeisenä joulunaan vuonna 2003 ihania jouluenkeleitä. Anoppini kuoltua heti alkuvuodesta 2004 jaoimme enkeleitä muistoksi kaikille anoppini läheisille. En muista, montako enkeliä hän kaikenkaikkiaan teki, mutta neljä enkeliä jäi meille. Nämä neljä jouluenkeliä ovat olleet siitä saakka joka joulu paraatipaikalla kodissamme.
 Aiemmassa postauksessa esittelin anoppiltani jääneitä käsitöitä. Mukana oli mustat säärystimet mustasta Novitan Miami- langasta. Mukana oli ohje Ullasta. Eräs kommentoija oli sit mieltä, ettei Miami- lankaa edes ollut olemassa anoppini elinaikana. Myöskin säärystimien ohje on julkaistu Ullassa anoppini jo kuoltua. No nyt arvoitus on ratkennut ja kommentoija oli oikeassa. Vanhin tyttäreni on neulonut säärystimiä ja kuulemma mielenkiinto lopahti.Syytä siihen, miksi hän on työntänyt keskeneräisen neuleensa mummonsa käsityöpussiin, hän ei osaa sanoa. Pakkasin käsityön tykötarpeineen hänelle mukaan omaan kotiinsa. Toivon, että hän löytää uuden inspiksen ja tekee säärystimet valmiiksi.Olen ollut kilttinä koko vuoden ja niimpä sain Joulupukilla monta mukavaa lahjaa. Kuvassa muutama käsityöharrastukseeni liittyvä lahja. Alimmassa kuvassa lahja, jota olin toivonut. KnitPron virkkuukoukkukotelo, jossa on yhdeksän erikokoista virkkuukoukkua. Kiitos Joulupukki!


4 kommenttia:

 1. Olet ollut tosi kiltti, niin kuin vähän arvelinkin :)
  Tuo virkkuukoukkukotelo virkkuukoukkuinen on tosi ihana! Ostin juuri pari viikkoa sitten ensimmäiset kaksi tuollaista virkkuukoukkua, enkä enää anna pois vaikka mitä maksettaisi. Nyt pitää saada lisää eri kokoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en enää edes osaa virkata perinteisellä metallivartisella virkkuukoukulla. Näistä saa niin tukevan otteen. Mulla on myös kaksi Prymin virkkuukoukkua, joissa on loistava varsi.

   Poista
 2. Olet todella kiltti ollut.
  Kauniita enkeleitä <3. Pitäkäähän hyvä huoli enkeleistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkelit ovat rakkain joulukoristeemme. Säilytämme niitä peltirasiassa.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.