tiistai 22. joulukuuta 2015

Pikkujouluvaihto


Osallistuin toiseenkin jouluaiheiseen vaihtoon. Jouluista Iloa - blogista voit lukea lisää tästä pikkujouluvaihdosta. Yläkuvassa on kuva saamastani paketista kokonaisuudessaan. Sain itsetehdyn kauniin joulukortin, pussillisen manteli- rusina- sekoitusta, servettejä, marmelaadia ja kaksi joululahjaa. En tiedä, oliko paketit tarkoitus avata vasta jouluaattona, mutta enhän minä malta odottaa. Ja hei, täähän on pikkujouluvaihto..


Ensimmäisessä paketissa oli kaksi joulunpunaista sydämenmuotoista pikkuliinaa. 8- vuotias tyttäreni kysyi minulta: "Kuka osaa tehdä noin kauniita liinoja? "


Toisesta paketista kuoriutui sydämenmuotoiset, punaiset käsienlämmittimet. Nämä voi sujauttaa lapasiin sormia lämmittämään tai vaikka taskuihin. Vielä kun saataisiin sitä pakkasta. Samassa paketissa oli sydämenmuotoinen Puttipajan kynttilä, jossa roikkuu yksinkertaisen kaunis sydän- koriste.
Ja sitten vastaus tyttäreni kysymykseen: Olga osaa tehdä kauniita sydän- liinoja. Kiitos sinulle Olga jouluisesta yllätyspaketista! Tykkään todellakin!


Lopuksi päivän koirakuva: puhtaat pyykit odottavat Ikean kassissa, että joku viikkaisi ne kaappiin. Mummokoira Nita on löytänyt pyykkien seasta sopivan päiväunipaikan.

2 kommenttia:

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.