maanantai 14. joulukuuta 2015

Saaren Joulumaa


Tänään vierailin avustajani kanssa Saaren Joulumassa Mäntsälässä. Olin Joulumaassa ensimmäistä kertaa, mutten varmasti viimeistä. Aivan ihana paikka! Upea jouluntunnelma ja jouluntuoksua antavat mm. kukat ja herkut. Kiitos vinkistä Kirsi ! Mukava oli taas tavata ja jutustella kasvokkain.


Myyntipöydät notkuivat toinen toistaan houkuttelevampaa kotiinviemistä. Yritin pitää järjen päässä ja kukkaronnyörini tiukalla. Mielestäni onnistuin hyvin välttämään pahimmat houkutukset. Tein vain muutamia pieniä ostoksia.Paikalla on myös eläimiä pikkuväkeä ihastuttamassa, mm. kaneja, vuohia, aaseja, poneja (poniratsastusta), alpakoita, possuja ja koiria. Kaikkia eläimiä saa silittää ja rapsuttaa. Possuvauvoille kerätään myös tutteja. Täytyypä ensi vuonna ottaa lapsetkin mukaan. Tosin väkeä paikalla on paljon, joten lapsia saa kyllä vahtia, etteivät katoa ihmisvilinään.
Kauneinta joulukuusta saa äänestää.


Joulumaa on auki tänä vuonna vielä tiistaina ja keskiviikkona. Jos teillä on mahdollisuus, menkää ihmeessä katsomaan. Tuolta voi hankkia kaikkea kaunista ja mukavaa pukinkontin täytteeksi.

13 kommenttia:

 1. Minulle tulee tuteista aina mieleen Korkeasaari ja katkerasti itkevä lapsi. Olivat ilmeisesti sopineet, että tutista luovutaan ja annetaan se apinoille. Apina siinä sitten istui lasin toisella puolen tuttu suussa ja lapsi toisella puolen itkien menetystään. Minä mietin, että mitähän mieltä Korkeasaaressa ollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saaren Joulumaan tutinkeräyskorissa oli eilen vain yksi tutti. Mietin, etteivät vanhemmat varmaan tienneet tuttikeräyksestä. Pitäähän se tietää etukäteen, jotta voi valmistella lasta. Tuttiaan itkevää lasta en onneksi nähnyt.

   Poista
  2. Tiistaiaamuna tutteja oli kertynyt koriin jo useampia :)

   Poista
  3. Kiva kuulla! On niin mukava idea kuitenkin.

   Poista
 2. Saaren Joulumaahan on nyt 17. kertaa. Yhdessä vaiheessa oli pelko, että koko tapahtuma loppuu. Syynä oli se, että Keuda eriytti aikuis- ja nuorisoasteen koulutuksen. Ilman molempien ryhmien työpanosta tapahtumaa ei kuulema pysty järjestämään.
  Onneksi järki voitti ja saamme nauttia ihanasta Joulumaasta! Toivottavasti vielä tulisi lunta ;)
  Kiitos eväistä, banaanikin maistui oikein hyvältä.
  Ihanaa Joulunaikaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi tapahtuma pystytään järjestämään. On varmasti opiskelijoillekin opettavainen kokemus. Kiva kuulla, että mun repussa nuhjaantuneet hedelmät maistuivat.Kiitos samoin sinulle Ihanaista Joulua!

   Poista
 3. Oi ku ihana nähdä muutama kuva tuolta <3
  Tuttava täältäpäin lähti juuri sunnuntaina sinnepäin sukuloimaan ja hehkutti tuota joulumaata ja aikoi ilmeisesti käydäkin :-D

  VastaaPoista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.