torstai 25. helmikuuta 2016

Ensimmäinen SNY- yhteydenotto

Eilen oli postilaatikkoomme ilmestynyt ensimmäinen yhteydenotto tämän kevään Salaiselta neuleystävältä. Ohjeiden mukaan ensimmäinen yhteydenotto suoritetaan postikortilla.


Kortissa parini kyselee minulta lankatoiveita. En muista, mainitsinko ilmoittautumislomakkeessa Novitan Puro Batikia. Se on yksi lempparilankani ja harmikseni Novita on mennyt lopettamaan sen. Onneksi minulla on sitä muutaaama kerä jemmassa. Mutta enhän minä raaski niistä parista kerästä mitään tehdä. Jos sattuisin jostain kaupan poistohyllystä löytämään Puro Batikia, en voi sitä ostaa, kun olen mukana lankapaastossa. Että jos parini sattuu jostain Puro Batikia löytämään, olen ikionnellinen. Mutta ei mitään paaineita parilleni. Rakastan yllätyksiä!

Kiitos kivasta kortista! Teksti lämmittää mieltäni, vaikkei tunnetakkaan toisiamme... vielä.

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On kyllä! Mukava saada vähän erilainen kortti. Kun yleensä tässä leikissä lähetellään pitkälti niitä samoja käsityökortteja.

   Poista
 2. Symppis kortti, mukavaa SNY-kevättä sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! Minä kävinkin jo ihailemassa sinun korttiasi ja samalla kivaa pipoa.

   Poista
 3. Oi, ihana aloitus SNY-kierrokselle. Oletko varma ettei SNY:si tunne jo sinua, noin blogiin tutustuneena? Jotenkin olen pannut merkille, että monenlaisia salapoliiseja on leikissä mukana. Jännää kierrosta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! En tiedä, tunteeko parini minut jo. Ehkä sinulla on asiasta jotain tietoa? Nythän kierroksella on mukana monia nettituttuja. Että koskaan ei voi tietää.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinullekin! Kävinkin blogissasi ihailemassa sinun saamaasi nallekorttia ja samalla ihania sukkia.

   Poista
 5. Loistavaa kortti löysi luoksesi, ja kyllä puro batik on etsintäkuulutettu samoin aava, ( esitietolomakkeessa) mutta mitä lankaa ehdottomasti ei? Kuumeisesti mietin miten yllättäisin onneksi on 4 kk aikaa, toivottavasti onnistun kuitenkin edes ilahduttamaan...Snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä kivasta kortista! Se pääsi jääkaapin oveen piristämään koko perhettämme. Kyllä sä onnistut, mut on helppo yllättää. Ainut inhokkilanka, mikä nyt tulee mieleeni, on mohairtyyppinen pörrölanka. Se sotkee paikat, aivastuttaa ja on lähes mahdoton purkaa.

   Poista
 6. Leikissä mukana on niin kivoja ihmisiä. Söpö kortti ajatuksineen.♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kanssasi. Kävinkin jo ihailemassa blogissasi sinun saamaasi persoonallista korttia. Onkohan peräti itsetehty?

   Poista
 7. Kyllä on kiva kortti:) Tämä on aina vaan yhtä jännää puuhaa:)
  Mukavaa Sny kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! Sinä olet saanut ihanan lumiukkokortin.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Niin minustakin! Sinä sait keväisen tulppaamikortin. Kävin ihailemassa blogissasi.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.