lauantai 6. elokuuta 2016

Lauantaitunnelmia

Aino jo ehti ihmetellä, kun ei blogissani ole tapahtunut mitään viikkoon. Joten puristanpa sitten muutaman sanan meidän perheen lauantaista. Lomat ovat loppusuoralla ja arki jo ihan nurkan takana. Mieheni palaa sorvin ääreen maanantaina ja lapset kouluun keskiviikkona ja minä... omaan arkeeni. Uusia tuulia arkeeni tuo ainakin uusi henkilökohtainen avustajani. 2, 5 vuotta minua kiitettävästi avustanut avustajani jäi viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Uuden avustajani kanssa olemme aloitelleet työsuhdetta kevyesti toisiimme tutustuen. Eilen kävimme Porvoon Taidetehtaalla tutustumassa kahteen taidenäyttelyyn. Porvoon torilla meillä oli tarkoitus nauttia torikahvit. Torimyyjillä oli ilmeisesti kiire viikonlopun viettoon, kun olivat laittamassa jo puoli kolme pillejä pusiin. Torin pitäisi olla auki arkisin klo 18 saakka. Juotiin sitten kahvit kera herkullisten kanapatonkien kahvilassa torin laidalla. Ensi viikolla aloitamme arjenraadannan, eli kotityöt. Ensimmäinen homma on kerätä puutarhamme yhdestä ainoasta viinimarjapensaasta punaiset viinimaarjat. Niitä on todella paljon.Tällaista minulla on koukulla. Tästä Bulbasaurista lisää, kunhan saan sen valmiiksi, toivottavasti elokuun loppuun mennessä.


Viikonloppuumme vipinää tuovat neljä koiraa. Nämä kuvat ovat päiväunilta. Näin rauhallista ei todellakaan ole kauaa. Siitä pitää huolen koiravauva Sani.

10 kommenttia:

 1. Hyvä että joku sai ikuistettua nukkuvia koiriakin ja vielä kaikki samaan aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 4 nukkuvaa koiraa samaan aikaan tänäviikonloppuna on kyllä harvivaisen pieni hetki. Sainpas sen ikuistettua.

   Poista
 2. Bulbasaur? Mielenkiintoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirat ovat ihanan rennonnäköisesti päiväunosilla.

   Poista
  2. Kerron tarkemmin Bulbasaur- kassistani, kunhan se valmistuu. Vielä pitää syynätä kaaviota kaiken aikaa.

   Poista
  3. Ok. Taidanpa tietää mistä on kyse ;)

   Poista
 3. Sinulla on mukava työ koukulla! Somat pikkuiset unillaan, niin rentoina ja raukeina. Huomasithan SNY-ilmoittautumisen? Toivon hyvää työsuhdetta uuden avustajan kanssa, vääntäkää langasta epäselvät asiat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmoittauduin jo minäkin SNYhyn. Entä sinä? Muutamia postikorttejakin ostin jo syksyn kierrosta silmälläpitäen.
   Kiitti neuvosta uuden avustajan kanssa! Edellisen avustajani kanssa oli jo vankat rutiinit muodostuneet. Nyt pitää vaan aloittaa kaikki alusta.

   Poista
 4. Tsemppiä uuden aloitukseen... Ja sinun kannustamana minäkin ilmoittauduin SNYhyn. Kuten myös aloitin huushollin raivaamisen kaapeista...Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kiva, että ollaan kumpikin syksyn kierroksella mukana. Minäkin jatkan kodin järjestelemistä uuden avustajani kanssa.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.