tiistai 16. elokuuta 2016

Taapero

Kodin Ruhtinatar- blogini on tullut jo taaperoikään. 12. 8. 2016 tämä blogi saavutti 1 vuoden kunnioitettavan iän. Viimeaikoina en ole oikein keksinyt mitään kirjoittamista tänne. Kun käsitöitäkään ei ole oikein valmistunut. Nyt ajattelinkin pyytää apua ruudun siltä puolelta. Antakaa minulle aiheita, joista kirjoittaa. Kysykää minulta, mitä haluatte taivaan ja maan väliltä. En ole varma, osaanko vastata, mutta yritän parhaani. Mistä haluaisitte lukea tai nähdä räpsimiäni surkeita kuvia? Mikä teitä kiinnostaa? Käsityöt? Koirat? Sairauteni? Arkeni? Juhlani vai mikä?

Blogini synttärien juhlistamiseksi tahdon lahjoa jonkun teistä. Jättäkää juttuideanne, kysymyksenne ja kiinnostuksenkohteenne kommenttilootaan. Arvon kaikkien juttuideansa jättäneiden kesken huippulahjan... ainakin minun mielestäni. Ja koska minua kiinnostaa tällä hetkellä käsitöistä eniten virkkaus, palkintokin liittyy virkkaamiseen. Aikaan juttuideoidenne jättämiseen suon teille elokuun loppuun saakka. Onnellisen voittajan arvon assistenttini kanssa syyskuun alussa.Joku teistä saa Molla Millsin Virkkuri- kirjan, "virkkuutöitä kotiin jä käyttöön". Tykkään tästä kirjasta tosi paljon. Minulla on tätä kirjaa kolme kappaletta. Tosin yksi, jossa on Molla Millsin signeeraus, on kadoksissa. Laitan pakettiin kirjan kylkiäisiksi jotain muutakin pientä, ehkä jotain herkkua. Katsotaan nyt, mitä keksin.


Teille toivon kaikille tasapuolisesti onnea arvontaan ja itse toivon saavani teiltä runsaasti ideoita!

10 kommenttia:

 1. Ihan tavallinen arki, ratkaisut liikkumisen ongelmiin joita olet kehitellyt avaavat meidän muiden silmiä. Sairaudestasi voit kertoa, tietenkin. Käsityöt ovat aina mukava aihe, vaikka niitä ei juuri nyt valmistuisikaan. Oletko kehitellyt jonkun kivan reseptin, jolla hemmottelet perhettäsi, ystäviäsi tai annat lahjaksi? Harrastuksista on kiva lukea, perheen yhteisistä ja omistasi sekä tietysti Puolison kanssa yhteisistä. Juhlat on aina mukava aihe. Oikeastaan, aina tunnelman mukaan on kiva blogata ja lukea kirjoituksia. Onnellista pumpulipäivä bloggausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Emäntä! Sulta sainkin jutunjuurta pitkäksi aikaa.

   Poista
 2. Onko tylsää jos kirjoita samoin kuin Sinisen sohvan emäntä?
  Eli ihan tavallinen arki. Käsityöt; työn alla olevat ja jo aiemmin valmistuneet.
  Sairaudestasi minä lukisin mielelläni, toki juuri sen verran mitä itse haluat kertoa ja mikä susta tuntuu hyvältä - älä kirjoita väkisin <3 Musta tuntuu, että olin niin kovin itsekäs, kun puhuttiin melkein koko ajan minusta silloin kun tavattiin.
  Ihan siitä teidän tavallisesta elämästä.
  Mikä sua ilahduttaa ja mistä pahoitat mielesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pöllö! Sain roppakaupalla lisää aiheita. Etkä sinä ole kyllä yhtään itsekäs. Minä tykkään kuunnella tarinoita toisten ihmisten elämästä. Ihan itse kyselin kokoajan kaikkea mahdollista. Uteliaskin kun olen.

   Poista
 3. Mun mielestä sun blogissa on sopivasti kaikkea. Jos haluat avata sairauttasi enemmän, tee se. Aiemmissa kommenteissa on jo hyviä ideoita.
  Ihastelen sun kynsiä, itselleni kun en sellaisia voi hankkia. Ne kuvat ovat olleet kauniita ja Aino taitava. Ja jos tuntuu, ettei ole mitään aihetta niin ei sitten väkisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Ihanaa kuulla, että olette kaikki niin tyytyväisiä mun jorinoihin.

   Poista
 4. Niin upea arpajaisvoitto, että pakko on minunkin osallistua arvontaan. Hmm olit upeasti koonnut sen kaiken listaksi jo, eli se arki ja elämä on parasta luettavaa. Anne(npuuhat)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anne! Ja kiva kuulla, että muutkin tykkää Virkkurista.

   Poista
 5. Siehän olit jo itse luetellut, mitä myö halutaan lukea. Niin arjesta juhlaan, laidasta laitaan. Taudistasi on myös mukava lueskella, miten vaikuttaa arkeen jne.
  Käsityöthän ovat aina mielenkiintoisia kuin myös lemmikitkin.
  Ja, jos kommelluksia tapahtuu, niin niistä mukava jakaa meille muillekin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Red Dragon! Sinultakin sain monta ideaa. Vai kommelluksia kaipaat... no niitähän piisaa.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.