keskiviikko 10. elokuuta 2016

Sulottaret

Sain lahjaksi aivan hurmaavan taulun. Tämä on vedos alkuperäisestä isosta maalauksesta. Taulu on Johanna Oraksen "Sulottaret". Vedoksen takana on taiteilijan omistuskirjoitus juuri minulle.


Pakko kokeilla kaikki mahdollinen apu MS- tautiini. Nyt kohistaan Biotiinista, josta on saatu maailmalla tutkimuksissa loistavia tuloksia MS- potillailla. Ja mikä parasta, mitään haittavaikutuksia ei ole havaittu. Biotiini on vitamiini. Ei siis mikään lääke. Suomessa ei ole saatavilla ihmiselle tarkoitettua puhdasta Biotiinia, jossa olisi tarpeeksi korkea pitoisuus. Ulkomailta on mahdollista tilata tähän tarkoitukseen sopivaa puhdasta Biotiinia. Joten minä aloitin tänään henkilökohtaisen ihmiskokeeni hevosille tarkoitetulla valmisteella. Kohta mun kaviot kiiltää... Biotiinin luvataan vaikuttavan positiivisesti mys hiuksiin ja kynsiin.


Syksyn salainen neuleystävä- leikki on käynnistymässä. Lisätiedot täältä. Minä jo ilmoittauduin mukaan.

2 kommenttia:

  1. Ihastuttava taulu! Olen tavannut Johanna Oraksen luonnossa vieraillessamme hänen ateljeessaan ja kesäkodin myyntinäyttelyssä. Hän on oikein viehättävä rouva ja maalaa kauniisti. Jännittävä syksy luvassa sinullakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punkaharjulla mekin vierailemme Oraksen taidekartanossa joka kesä. Olemme myös tavanneet Johanna Oraksen ja myös hänen miehensä Reijo Oraksen. Reijo Oras tarjosi seurueellemme shampanjaa. Äitini osti miehensä kanssa "Sulottaret" minulle taidekartanosta tänä kesänä.

      Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.