torstai 22. syyskuuta 2016

Tiedotus!


Lähden kolmeksi viikoksi kuntoutukseen Maskun neurologiseen kuntoutuskeskukseen ensi maanantaina 26. 10. Palaan siis kotiin lauantaina 15. 10. Tämä on neljäs kerta, kun Kela on myöntänyt minulle kuntoutusjakson Maskuun. Saa nähdä, miten jaksan olla poissa kotoa kolme viikkoa putkeen. Vuonna 2014 olin Maskussa kahdesti, ensin viikon ja muutamaa kuukautta myöhemmin kaksi viikkoa. Vuonna 2011 olin kuntoutuksessa Maskussa kolme viikkoa, mutta silloin kuntoutukseeni kuului kolmen päivän omaisen jakso, jolloin mieheni oli kanssani.
Maskussa on aivan ihana kädentaitotila, joka on minulle kuin taivas. Siellä puuhailu auttaa kyllä minua jaksamaan erossaoloa perheestäni. Ja voihan olla, että saan jonkun vierailulle luokseni. Otan kuvia Maskusta ja kerron lisää kotiinpalattuani.
Tuossa yllä on pieni humoristinen esittelyvideo Maskun neurologisesta kuntoutuskeskuksesta.Tänään sain postia SNYltäni. Postikortti on kuva Albert Edelfeltin maalauksesta "Ompelijattaria". Kortissa ystäväni toivottaa minulle hyvää kuntoutusjaksoa. Kiitos sekä kauniista kortista, että toivotuksista!Syksyn SNY- kierroksen alussa sain pariltani väritystehtävän. Ja TADAA! Olen värittänyt kuvan.

8 kommenttia:

 1. Oi, sinulle on luvassa hauska kuntoutusjakso. Otatko stetsonin, vappuhuiskat vai jotain muita varusteita mukaan? Mielenkiinnolla odotan kuvia ja raporttia kuntoutuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vareisteita on paljon mukaanotettavaksi, mutta stetsonin ja vappuhuiskan saan tarvittaessa paikanpäältä. Otan kuvia ja kerron kuntoutusviikoista, kun palaan kotiin lokakuun puolessavälissä.

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta mutta on varmasti myös rankkakin reissu! Nauti kaikesta mitä päivät tuovat mukanaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin kyllä, kiitos, mm. mahtavasta valmiista pöydästä. Viihdyn hyvin Maskussa, mutta rankkaa se kuntoutuminen on.

   Poista
 3. Ihanaa kuntoustusjaksoa sinulle!

  Lupaan pysytellä erossa suklaasta vielä ensi viikonkin - 22 päivää on mennyt eikä palaakaan suklaata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Pöllö! Kun palaan kotiin, laitan palkintosi postiin. Tsemppiä!

   Poista
 4. Rentouttavaa kuntoutusjaksoa! <3
  Kolme vkoa erossa perheestä.. onneksi on puhelimet.

  hieno kortti ja kauniit värit olet käyttänyt väritystehtävässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Red Dragon! Voi olla, että saan perhettäni vierailulle.

   Poista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.