Meillä on kesäkuun alussa valmistujaisjuhlat, joihin suunnittelen kovasti tarjoilua. Eilen teimme kokeeksi pullaa pellillä. Tämä on kyllä todella herkullista ja helppo tehdä. Tällä reptillä saa nopeasti herkullista pullaa suuremmallekin porukalle, kun taikina taputellaan uunipannuun ja leikataan paistamisen jälkeen annospaloiksi. Kun leivotaan juhliin, pitää hioa vielä pullan ulkonäköä. Tämän koepullan leivoin 11- vuotiaan poikani kanssa ja hänen täytteenlevityksensä oli... hmm... melko vauhdikasta. Täältä löytyy ohje ja kauniimpia kuvia valmiista pullasta.
Herkullisen näköistä!
VastaaPoistaMun herkuton huhtikuu sai onnettoman päätöksen (en ole vielä kirjoittanut siitä "virallista" tunnustusta), mutta otin sen takaisin toukokuun ekalla viikolla ja kuluneena viikonloppuna :D
Eikai sattunut mitään ikävää, esim. riesan kanssa?
PoistaEi mitään ikävää, kiitos huolenpidosta. Lääkkeen vahvuudennosto vain aiheutti taas pahoinvointia ja oli sellainen olo, että "pääasia kun jotain saa kurkustaan alas"
PoistaYritin kyllä parhaani :D
Eli syytämme sittenkin riesaa... Toivottavasti olosi helpottui!
Poistaslurps, ihanan näköistä herkkua :P
VastaaPoistaOnneksi on sokerit minimissään, niin ei tule itse syötyä :D
Minäkin söin vain pari palaa vietettyäni herkuttoman huhtikuun. Loput on pakkasessa.
PoistaItse leivottu pulla on hyvää ja tuoksuu ihanalta. Mukavaa, että poika pääsee leipomaan ja käsityön jälki kuuluukin näkyä!
VastaaPoistaPoika ei itse tykkää täytteestä. Hänelle piti leikata pelkkää pullaosuutta täytekohtien välistä.
PoistaTuo näyttää hyvältä! Pitää testata.
VastaaPoistaKannattaa ehdottomasti kokeilla.
Poista