lauantai 20. toukokuuta 2017

Postia Repulta

Olen taas kunnostautunut Repun Koko elämä - blogin tasalukubongauksissa. Repu ilahdutti minua ihanalla paketilla. "Virkkaa kukkia, perhosia ja korentoja"- kirja on hyvin tähän vuodenaikaan sopiva. Voisitko Repu lähettää vielä lisää tunteja vuorokauteeni, että ehtisin toteuttaa kaikki söpöt mönkiäiset?


Sain 9- vuotiaalta tyttäreltäni Äitienpäivälahjaksi suloisen hiiren. Tyttö on tehnyt hiiren koulun käsityötunnilla. Äiti on kovasti ylpeä tyttärestään. Hiiren osat on yhdistetty ompelemalla ompelukoneella. Hiiri on ommeltu moitteettomalla ompelujäljellä. Onhan tyttö suorittanut ompelukoneen ajokortinkin.


10 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen hiiri - suorastaan kutsuu silittämään sitä <3
  Tytär on selvästi perinyt äidiltään käden taidot, niin upea se on.

  Ja tuo kirja - minunkin hyllystä se löytyy! Olen niiin monta kertaa selannut sitä, mutta kun niitä tunteja, niitä puuttuu :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten ihmeessä 24 tuntia vuorokaudessa ei tahdo millään riittää kaikkeen? Mä en ole edes työelämässä, enkä opiskele ja lapsetkin ovat jo isoja.

   Poista
  2. No sano muuta! Mulla on ainoastaan kaksi tuntia viikossa menoja, kun käyn lenkillä, muuten olen vapaa tekemään ihan mitä vaan.
   Ja silti en saa mitään nykyään aikaiseksi.

   Poista
  3. Mulla on vähän enemmän sovittuja juttuja, mutta vapaata on silti ruhtinaallisesti. Mihin se kaikki aika oikein menee? No tänäänkin mulla meni varmaan yli neljä tuntia "aamupalaan". Luin Helsingin Sanomat ja viikon ilmaisjakelulehdet. Selasin nipun mainoksia ja välillä surffailin netissä.

   Poista
 2. Joku Aikavaras niitä tunteja keräilee mutta tehdään mitä ehditään. Hienon hiiren on tyttäresi tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitin kaikkien kehut hiirestä tyttärelleni. Hän on ihan "nolo". Hymyili kyllä, että kai hän on mielissään.

   Poista
 3. Hiiri on hieno! Kun löydätte sen aikavarkaan, pyytäkää mun tunteja myös takaisin.
  Tosin en tiedä onko niitä missään tallessa. Koittakaa kuitenkin 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mites nyt meillä jokaisella käsitöidentekijällä on sama aikapula? Pitääkötsä tehdä se johtopäätös, että ne on ne käsityöt syynä?

   Poista
 4. Soma hiiri ja kiva palkinto Repulta. Ompelukoneen ajokortti, hieno suoritus ja erittäin hyvin arvosanoin, voi nähdä hiirestä. Onnea molemmille!

  VastaaPoista

Avaa rohkeasti sanainen arkkusi. Kommentit piristävä aina päivääni.